Babasından gizli arabayı kullanmaya kalkınca

Adana'da babasından izinsiz otomobili kaçırarak gezmeye çıkan 15 yaşındaki çocuk, asayiş uygulaması yapan polis ekiplerine yakalandı.

Babasından gizli arabayı kullanmaya kalkınca
Babasından gizli arabayı kullanmaya kalkınca
GİRİŞ 07.09.2014 00:09 GÜNCELLEME 07.09.2014 00:19

Edinilen bilgiye göre, babasına ait otomobili kaçıran S.Ş, Hürriyet Mahallesi Güney Kuşak Bulvarı üzerinde uygulama yapan polis ekiplerince durduruldu. Yaşının küçük olması nedeniyle ailesine haber verilen S.Ş, gazetecilerin "Arabayı kaçırdığın için pişman mısın" sorusuna "Değilim" derken, "Bir daha kaçıracak mısın" sorusuna ise "Kaçıracağım" yanıtını verdi.

Uygulama noktasına gelen yakınlarına teslim edilen S.Ş'ye ehliyetsiz otomobil kullanmaktan bin 462 lira, ruhsat sahibi babasına ise kullanmasına müsaade ettiği için bin 462 lira para cezası kesildi.

Asayiş uygulaması

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Güvenlik, Trafik Denetleme ve Terörle Mücadele şubesi ekiplerince Hürriyet Mahallesi Güney Kuşak Bulvarı üzerinde asayiş uygulaması yapıldı. Yaklaşık 10 sivil ve resmi ekip, 2 zırhlı araç, 1 TOMA ve 100 polisin katıldığı uygulamada bulvar üzerinde durdurulan otomobiller didik didik arandı.

Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı uygulamada durdurulan araçlarda bulunan kişilerin üst araması ve kimlik kontrolü yapılırken, kusuru bulunan sürücü ve şahıslara cezai işlem uygulandı. Uygulamanın belli aralıklarla devam edeceği bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da izlettiği 'Gerçek belediyecilik' klibi ses getirdi...
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!