3 aylık eşini meyve bıçağıyla öldürdü

Antalya'da eğlence mekanlarında çalışan kadın, iş dönüşü para vermediği için kendisini döven işsiz eşini meyve bıçağıyla öldürdü.

3 aylık eşini meyve bıçağıyla öldürdü
3 aylık eşini meyve bıçağıyla öldürdü
GİRİŞ 07.09.2014 16:04 GÜNCELLEME 07.09.2014 16:04

Olay, Kumluca'nın Mavikent Mahallesi Orta mevkiinde bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, üç ay önce evlenen ve eşi ile birlikte farklı eğlence mekanlarında çalışan Gizem Ş. (22), kocası Okan Ş. (21) iş çıkışında Mavikent Mahallesi’nde bulunan evlerine geldiler. Her iki kişinin de alkollü olduğu belirtilen olayda, gece geç saatlerde aralarında tartışma başladı. Tartışmanın ilerlemesi ile Okan. Ş, karısına küfür ve hakaret dolu sözler sarf etti. Kavganın ardından uyumak için odasına geçen Okan Ş.’ye, karısı Gizem. Ş mutfaktan aldığı meyve bıçağını kalbini saplayarak öldürdü. 

“KOCAMI ÖLDÜRDÜM GELİN BENİ ALIN”
Olayın ardından şok geçiren Gizem.Ş., jandarmayı arayarak eşi Okan Ş'yi öldürdüğünü ve teslim olacağını söyledi. Eve gelen jandarma ekipleri Gizem.Ş'yi gözaltına alırken, Okan Ş. cesedi üzerinde yapılanan incelemenin ardından otopsisi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Morguna gönderdi.

“AİLEME KÜFÜR ETTİ”
Gizem.Ş. ise jandarmadaki ilk sorgusunda, "3 ay önce evlendik. Sürekli olarak tartışıyorduk. İkimizde eğlence mekanında çalışıyoruz. Alkollüydük ve bana hakaret etmeye başladı. Daha sonra anneme, ablama ve yeğenlerime küfür etti. Beni dövdü ve canım acıdı. Sabaha karşı saat 4 gibi uyuduğu bir sırada meyve bıçağı ile bıçakladım" dediği öğrenildi.

Öte yandan, eşi tarafından öldürülen Okan Ş'in cenazesinin ise otopsinin ardından Uşak'ın Banaz ilçesi Yeşilyurt köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!