Gürültü kavgasında 2 kardeş öldü

Bir marketi işleten baba-oğulun, gürültü yaptığı gerekçesiyle tartıştıkları 3 kardeşi başlarından tabancayla vurduğu iddia edildi.

Gürültü kavgasında 2 kardeş öldü
Gürültü kavgasında 2 kardeş öldü
GİRİŞ 08.09.2014 07:01 GÜNCELLEME 08.09.2014 14:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İddiaya göre, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Yunuseli Mahallesi'nde bulunan evlerinin yakınında oturarak cips yiyen 27 yaşındaki Şefik, 25 yaşındaki Ferit ve Emrah Ece (26) kardeşler ile aynı sokakta market işleten Hurşit (59) ve oğlu Umut Ç. (30) arasında gürültü yapma meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Hurşit ve Umut Ç, yanlarında bulunan tabancalarla kardeşlere ateş etti.

Başlarına kurşun isabet eden Emrah ve Ferit Ece, yere yığıldı. Şefik Ece ise yaklaşık 50 metre ileride bulunan evlerine doğru koşarak, "Baba yardım et" diye bağırdı. Bunu gören ve otomobille olay yerinden kaçarken geri dönen zanlılar, eve girmek üzere olan Şefik Ece'yi başından vurduktan sonra uzaklaştı.

Sağlık ekiplerince Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Şefik Ece'nin, olay yerinde öldüğü belirlendi. Ferit Ece ise müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tedavisine devam edilen Emrah Ece'nin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, zanlıları Mudanya yolunda durdurup gözaltına alındı. Umut Ç'nin "kasten adam öldürmeye tam teşebbüs" suçundan 15 yıl cezaevinde tutulduğu ve yeni çıktığı belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • KORAY TEPE 9 yıl önce Şikayet Et
    Göç Ve sonuçları. Güzelim Bursayı ne hale getirdiler.... Her geçen gün daha kötü hale geliyor...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor