Türkiye böyle hırsızlık vakası görmedi!

Cezaevinden izinli çıkıp hırsızlık için İstanbul’dan uçakla Şanlıurfa’ya giden kadın, girdiği her mekandan hırsızlık yaptı ama yakalandı.

Türkiye böyle hırsızlık vakası görmedi!
Türkiye böyle hırsızlık vakası görmedi!
GİRİŞ 13.09.2014 09:14 GÜNCELLEME 13.09.2014 10:44
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış


Kocaeli’de hükümlü olarak cezaevinde bulunan Ebru Erdurak, 1 haftalık izin alarak İstanbul’a gitti.

İstanbul’dan uçakla Şanlıurfa’ya gelen Ebru Erdurak, yanında oturan kadın yolcunun cüzdanını çaldı.  Erdurak, kent merkezinde bir bankaya giderek, görevliye çaldığı cüzdanın içerisinde bulunan nüfus cüzdanı kendisine aitmiş gibi vererek, “Şifremi unuttum bana yardımcı olur musunuz?” diyerek hesaptan 3 bin 800 lira çekti.

Ardından ilaç almak için Atatürk Bulvarı’nda bulunan bir eczaneye giren Erdurak, masa üzerinde bulunan 2 akıllı cep telefonunu el çabukluğuyla alıp eczaneden ayrıldı.

İstanbul’a dönmek için dün gece havaalanına giden Erdurak, rahatsızlandığını söyleyerek görevlilerden yardım istedi. Görevlilerin havaalanı revirine götürdüğü Erdurak, burada kendisini muayene eden doktorun da cep telefonu ve saatini çaldı. Bir süre sonra binmek için uçağa giden Erdurak, hırsızlığı fark eden doktorun haber verdiği polisler tarafından gözaltına alındı. Yapılan üst aramasında kadının çantasında çalıntı 3 cep telefonu, cüzdan, kredi kartı, para ve altın kolye ele geçti.

25 suç kaydı

5 saat içerisinde bulunduğu her mekandan hırsızlık yaptığı tespit edilen Ebru Erdurak’ın yapılan kimlik kontrolünde ise Kocaeli’nde bulunan cezaevinde izinli çıktığı öğrenildi. 25 ayrı suç kaydı olan Erdurak, adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR 12
  • tutku 8 yıl önce Şikayet Et
    sizler bişeyi bilmeden konuşmayın hiç kimsenin arkasından konuşmayın yanlış yorum yapmayın size düşmedi insanların hakkında yorum yapmak.
    Cevapla
  • Gizemli Şifreci 9 yıl önce Şikayet Et
    Bazı Arkadaşlara Hatırlatma. Kardeşim adalet sistemini kurandan öğrende gel, tabi kaynağın Avrupaysa orada çözüm olabilmiş mi uyguladıkları onu sorgulaman gerek. Biz bizi bizden daha iyi tanıyan bir yaratıcının adalet anlayışının uygulanmasından yanayız. Hırsızın elinin kesilmesi çözümdür, bir kişiyle başlar her hırsıza korku salar. Ne yazık ki Osmanlının islamı en iyi şekilde yaşadığı yıllardan yüzyıllar sonrasındayız ve islam devleti anlayışından çok uzağız, o güzellikleri tadabilmemiz dileğiyle...
    Cevapla
  • mubinkoçal 9 yıl önce Şikayet Et
    mikrop. bir insan hastalandımı ne yapılır hastalığı meydana getiren mikrop vucuttan yok edilmeye çalışılır ,yok edilmeyince vucut rahara kavuşamaz bu ve benzeri topluma zarar verenleride toplumdan yok edeceksın şimdi oyle şey olurmu diyenlerde belki olacak ama boyle diyenlere şunu soyluyorum ,evine hırsız girdi çoçuğunu biçaklıyarak öldürdü ,veya sakat bıraktı aynı duşuncede olacaklarmı ,bir elektronik cihaz alıyoruz kullanmak için kitabında ne yazıyorsa onu uyguluyoruz 220 volt ceryanla çalışır yazıyorsa ne yapıyoruz 500 voltlamı çalıştırıyoruz ,kitabına uyarak 220 volt ile çalıştırıyoruz allah cc da kainatı ,insanları yarattı birde kuran gonderdi ,kul un yaptığı aleti çalıştırmak için kitabına uyuyoruz huzurlu yaşamamız için allah cc nin gonderdiği kurana uymuyoruz ,uymazsak işte topluma boyle mikroplar turer toplumun huzuru kaçar ceza vermekle onleyemezsın tek çare islam
    Cevapla
  • Şikayetname 9 yıl önce Şikayet Et
    mustafa ulvi. Harika bir çözüm önermişsin gerçekten. Adalet sistemini düzeltmektense keselim, asalım dimi ama...
    Cevapla
  • ali celik 9 yıl önce Şikayet Et
    Yine çıkar yine yapar. Caydırıcı ceza olmadığı müddetçe arkası kesilmez..Cenabı Allah yarattığı insanı neyin engelleyeğini biliyor.Bakın Arap ülkelerinde hiç hırsızlık varmı kapılar pencereler açık.Herşey ortada kimse cesaret edemiyor ve namusuyla yaşamaya devam ediyor.Cezaların düşük olması suçlularada haksızlıktır.Çünkü caydırıcı ceza olsa ne kadar zor gelsede namusuyla yaşayıp düzgün insan olacak.Hırsızlar katiler burdaki hafif cezalara bakıp büyük suçlar işliyor Ahirette de çok daha büyük cezalara alacaklar.Bunu da hiç düşünmüyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?