Polis kimlik sordu dayak yedi

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde bugün öğlen saatlerinde kendilerine kimlik soran 4 kişi polise saldırdı.

Polis kimlik sordu dayak yedi
Polis kimlik sordu dayak yedi
GİRİŞ 03.10.2014 15:10 GÜNCELLEME 03.10.2014 15:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde bugün öğlen saatlerinde kendilerine kimlik soran polise saldıran 4 kişi, vatandaşların müdahalesi, daha sonra olay yerine gelen takviye ekipler tarafından gözaltına alındı.

Olay Gebze Kent Meydanı'nda meydana geldi. Arife günü olması nedeniyle emniyet tedbirlerini artıran Gebze Emniyet Müdürlüğü Yunus Timi'ne bağlı iki polis burada Mustafa Paşa Camii önünde şüpheli gördükleri motosikletli bir kişiye kimlik sordu. Bu kişi kimliğini göstermediği gibi yakınında bulunan 3 arkadaşı da yanına gelerek polislerle tartışmaya başladı. 4 kişi daha sonra 2 polis memuruna tekme ve yumruklarla saldırdı. Polislerin saldırıya uğradığını gören vatandaşlar bu kişilere müdahale etmeye çalışırken, hemen telefonla durum Emniyet Müdürlüğü'ne bildirildi. Olay yerine başka bir motosikletli Yunus ekipleri gelerek 4 kişiyi gözaltına aldı.

Adları açıklanmayan 4 kişi, etkisiz hale getirildikten sonra Gebze Cumhuriyet Polis Karakolu'na götürüldüler. Saldırıya uğrayan ve yüzlerine darbe alan iki polis memuru ise tedavi için Fatih Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR 3
  • Mahone 9 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar caydırıcı olması lazım. Vericeksin bunlara 20 yıl , bir daha kimse saldıramıyacak polise.. Cezalar cok hafif.. Hırsızlık 10 yıldan başlasa , kimse hırsızlık yapmaz. Ama doğru düzgün cezası bile yok..
    Cevapla
  • şenol c 9 yıl önce Şikayet Et
    ..... polis arkadaşlarda iş yokmuş içi dolu silahın var çek vur ne demek polise mukavemet buna göz yumulursa yarın öbürgün polis halkın şamar oğlanı olur bi anlamı kalmaz. Bu eşkıyalara hakettiği ceza verilmeli
    Cevapla
  • ibrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    bu işte terslik var . polis dayak yiyor bir ikincisi polis neden silahını çekip bu dört şahsı vurup etkisis hale yetirmiyor. üçüncüsü bunlar yarın serbest veya bu akşam artık sokakta havalarından geçilmez .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!