Cinayet zanlısı 12 yıl sonra yakalandı

Tokat'ta cinayet zanlısı 12 yıl sonra geldiği köyünde jandarma tarafından yakalandı.

Cinayet zanlısı 12 yıl sonra yakalandı
Cinayet zanlısı 12 yıl sonra yakalandı
GİRİŞ 06.10.2014 10:59 GÜNCELLEME 06.10.2014 10:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TOKAT'ta 2002 yılında arazi anlaşmazlığı nedeniyle 27 yaşındaki Sezai Doğan ve 2 yaşındaki oğlu Alper Doğan'ı silahla öldüren, 7 aylık hamile eşi 28 yaşındaki Huriye Doğan'ı da vurarak yaralanmasına ve karnındaki bebeğinin de ölmesine sebep olan 47 yaşındaki Remzi Yurdaer, 12 yıl sonra geldiği köyünde jandarma tarafından yakalandı.

Başçiftlik ilçesine bağlı Şahnalan köyünde 2002 yılında Doğan ve Yurdaer aileleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası o gün 35 yaşında olan Remzi Yurdaer, araziden gelen Sezai Doğan, 7 aylık hamile eşi Huriye Doğan ve çocuğu Alper Doğan'a pusu kurdu. Kurduğu pusuda Doğan ailesine tabanca ile ateş açan Remzi Yurdaer, baba Sezai Doğan ve oğlu Alper Doğan'ı öldürdü, eşi Huriye Doğan'ı ise yaraladı. Ancak hastaneye kaldırılan hamile Huriye Doğan'ın karnındaki bebek yaşamını yitirdi. Olayın ardından kaçan Remzi Yurdaer'in yakalanması için başlatılan çalışmalar ise olumsuz sonuçlandı.

ÜZERİNDEN 2 SAHTE KİMLİK ÇIKTI

İstanbul'da yaşadığı öğrenilen Remzi Yurdaer, 12 yıl sonra bayram dolayısıyla akrabalarını ziyaret etmek için önce Tokat'ın Niksar ilçesine ardından ise köyüne geldi. Remzi Yurdaer'in köyde akrabalarının yanında olduğu bilgisini alan Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri zanlı Yurdaer'i yakalamak için çalışma başlattı. Köye gelen jandarma ekiplerini gören Yurdaer yaya olarak kaçmaya çalıştı. Ancak köyün çevresinde bekleyen jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Yurdaer'in üzerine yapılan aramada 'Yücel Yurdaer' ve 'Mehmet Özyurt' isimli iki sahte kimlik, ruhsatsız tabanca ve buna ait 15 mermi ele geçirildi. Sorgusunun ardından Tokat Adliyesi'ne sevk edilen Yurdaer, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • yusuf KaRa 9 yıl önce Şikayet Et
    Bilirkisi.... Araziyi kontrole mi gelmismis arkadas? Sahte kimligin sorgusunu yapmislardir umarim, zanlinin kacmasina yardim ve yatakliga giriyor !!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!