Eski eşe mesaj iddiası: Biz Allah'a gidiyoruz

Konya’da, 11 yaşındaki ikiz kızları ile evde cesedi bulunan Ayşe Kanel’in, olaydan bir kaç gün önce eski eşine mesaj attığı ortayla çıktı.

Eski eşe mesaj iddiası: Biz Allah'a gidiyoruz
Eski eşe mesaj iddiası: Biz Allah'a gidiyoruz
GİRİŞ 06.10.2014 14:36 GÜNCELLEME 06.10.2014 14:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Konya’da, 11 yaşındaki ikiz kızları Melisa Duru ve Eylül Hazal’la birlikte evde cesedi bulunan Ayşe Kanel’in, olaydan bir kaç gün önce boşandığı eşi Remzi Polat’a cep telefonundan ’Ben çocuklarla yatıyorum. Allah’a gidiyoruz’ diye mesaj attığı iddia edildi.

ESKİ EŞİNE MESAJ ATMIŞ

Olayı aydınlatmaya çalışan polis, cinayet ihtimalinin yanı sıra annenin kızı Eylül’ü önce boğazını kesip sonra yastıkla boğduğu, diğer kızını da bayıltıp evi ateşe vererek intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde dururken, anne Ayşe Kanel’in cep telefonundan eşine mesajlar attığı ortaya çıktı.

Kanel’in olaydan bir kaç gün önce eski eşi Remzi Polat’a cep telefonundan ’Ben çocuklarla yatıyorum. Allah’a gidiyoruz’ diye mesaj attığı belirlendi.

Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • fanatikus 9 yıl önce Şikayet Et
    nedense. hala bu haberde bir gariplik olduğunu düşünüyorum..şimdiye kadar çocuklarına zarar veren anne baba gördük duyduk ama birinin boğazını kesip ötekiylede yanark ölen bir anne çok saçma geliyor..bir sürü telefon sinyali ve kamera kaydı olması lazım..heryerde kamera ve baz istasyonu var..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti