Eski komşusunu öldürüp intihar etti

Çorum'da eski komşusunu park içerisinde silahla vurarak öldüren kişi, intihar etti.

Eski komşusunu öldürüp intihar etti
Eski komşusunu öldürüp intihar etti
GİRİŞ 09.10.2014 18:37 GÜNCELLEME 09.10.2014 18:37

Edinilen bilgiye göre, Mimar Sinan Mahallesi'ndeki Rüstem Eren Parkı'ndan silah sesleri geldiği ihbarını alan polis ekipleri, kısa sürede ulaştıkları olay yerinde bir kişinin hareketsiz yattığını gördü. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin kontrollerinde, çeşitli yerlerinden tabancayla vurulduğu belirlenen kişinin öldüğü tespit edildi.

Yapılan incelemede, cesedin Mustafa Çeliker'e (71) ait olduğunu belirleyen ekipler, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda, olay yerinden kaçan şüphelinin peşine düştü. Çevredeki bir apartmana gizlendiği tespit edilen şüphelinin etkisiz hale getirilmesi ve yakalanması için Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri çağrıldı. 

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, Hacı Ersoy (61) olduğu belirlenen şüpheliyi, kaçtığı apartmanın bahçesinde başından vurulmuş halde buldu. Ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ersoy, kurtarılamadı. Ersoy'un intihar ettiğini belirleyen ekipler, olayda kullanılan silahı da buldu.

Çeliker'in cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Hasanpaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çelikler'in ölüm haberini aldıktan sonra olay yerine gelen ve fenalık geçiren bazı yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti. Polis ekipleri, hem park içerisinde hem de Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Hasanpaşa Devlet Hastanesi önünde güvenlik önlemi aldı. 

Mimar Sinan Mahallesi'ndeki bir apartmanda komşu oldukları öğrenilen Çeliker ile Ersoy'un, belirlenemeyen bir nedenle sık sık tartıştıkları ve Çeliker'in de bir süre önce başka bir apartmana taşındığı belirtildi. Aralarındaki husumetin devam ettiği, Rüstem Eren Parkı içerisinde karşılaştıkları ve çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ersoy'un Çeliker'e 5-6 el ateş ettikten sonra kaçtığı evinin bahçesinde intihar ettiği öne sürüldü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü