Kayıp kadının cesedi sulama kanalında

ŞANLIURFA’da, geçen 15 Eylül’de kızını okula bıraktıktan sonra ortadan kaybolan kadının cesedi bulundu.

Kayıp kadının cesedi sulama kanalında
Kayıp kadının cesedi sulama kanalında
GİRİŞ 11.10.2014 11:22 GÜNCELLEME 11.10.2014 11:22

ŞANLIURFA’da, geçen 15 Eylül’de kızını okula bıraktıktan sonra ortadan kaybolan 31 yaşındaki 3 çocuk annesi Saadet Hayırlı’nın, sulama kanalında bıçaklanmış cesedi bulundu.
 
Ahmet Erseven Mahallesi’nde yaşayan 12 yıllık evli Saadet Hayırlı, 15 Eylül sabahı saatlerinde 4’üncü sınıf öğrencisi kızı Bedriye’yi okula bıraktıktan sonra bir daha evine dönmedi. Eşine ulaşamayan Halil Hayırlı’nın ihbarı üzerine polisler çalışma başlattı. Şanlıurfa-Mardin karayolundaki Balaban mevkiinde bulunan DSİ’ye ait sulama kanalında bir kadın cesedi bulanlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polislerin yaptığı incelemede cesedin Saadet Hayırlı’ya ait olduğunu belirledi. Adli Tıp Kurumu’nda otopsi işlemi yapılan Hayırlı’nın cesedinde bıçak darbelerine rastlandı. Otopsisi tamamlanan Saadet Hayırlı’nın cenazesi, teslim edilen yakınları tarafından toprağa verildi.
 
Polisler, Saadet Hayırlı’yı kim yada kimler tarafından öldürüldüğünü belirlemek ve olayın faillerinin yakalanması için çalşma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı