Beyoğlu’nda vahşet: Omuz atma kavgasında ölüm anı

Beyoğlu’nda omuz atma kavgasında arkadaşı tarafından bıçaklanan genç hayatını kaybetti. Kavga anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı:

GİRİŞ 17.10.2014 18:18 GÜNCELLEME 17.10.2014 18:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, 5 Eylül’de Beyoğlu’nda bir ara sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.B. (24) adlı erkek şahıs, alkollü olduğu iddia edilen arkadaşları ile gezerken, omuz atma yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile çıkan kavgada, arkadaş grubu tekme tokat birbirine girdi. Bu sırada bıçağını çıkaran E.A. (18) adlı erkek şahıs A. B.’yi bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Yerde yaralı şekilde kıvranana A.B.’nin diğer arkadaşlar, gencin yardımına koptu. A.B. çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kucaklanarak hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan A.B. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kavgaya karışan M.B.G. , T.Y. , E.A.  ve B.C.  adlı erkek şahıslar Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis olayın gerçekleştirildiği bıçağı, E.A.’nın evinde yaptığı aramada ele geçirdi. Yaşı küçük olan B.C. Çocuk Büro Amirliğine teslim edilirken diğer şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

KAVGA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

24 yaşındaki gencin ölümüne neden olan kavga anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, birlikte yürüyen arkadaş grubu bir anda kavgaya tutuşuyor. Tekme tokat kavga eden arkadaşlardan E.A. arkadaşı A.B.’yi dövüyor. Bu sırada diğer arkadaşların kavgayı ayırmaya çalıştığı görülüyor.

E.A. çıkardığı bıçak ile arkadaşı A.B.’yi çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçıyor. Çevrede bulunan vatandaşlar yaralı genci kucaklayarak bir taksiye bindirerek hastaneye götürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ...... içkiye sınırlama getirilincede iran olacakmışız. canlar gidince trafikte orda burda alkol yüzünden iranıda arar olursun sonra...
    Cevapla
  • Super ZamanzinGo 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu memleketin başına daha gelicek var... işler hiç iyi gitmiyor bu kadar azdıktan sonra lutuf beklemesin kimse... Allah zalimler kavmini bizden ayırsın amin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı