İzmir'de uyuşturucuya karşı 6 operasyon

İzmir'de, uyuşturucu operasyonlarında 131 kilogram esrar, 16,7 kilogram eroin, çok sayıda uyuşturucu hap ve bonzai maddesi ele geçirildi.

İzmir'de uyuşturucuya karşı 6 operasyon
İzmir'de uyuşturucuya karşı 6 operasyon
GİRİŞ 17.10.2014 23:12 GÜNCELLEME 17.10.2014 23:12

İzmir'de, uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik operasyonlarda 131 kilogram esrar, 16,7 kilogram eroin, çok sayıda uyuşturucu hap ve bonzai maddesi ele geçirildi. Operasyonlarda yakalanan 9 kişi de tutuklandı. 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik çalışma başlattı. İstanbul'dan yüklü miktarda eroin getirerek piyasaya süreceği ihbarını alan narkotik ekipleri İzmir Otogarı'nda yaptığı operasyonda D.O.'yu gözaltına aldı. D.O.'nun valizinde 26 pakette 13 kilo 478 kilogram eroin ele geçirilirken, D.O. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Torbalı İlçesi'nde yapılan operasyonda bir TIR'da 23 pakette 116 kilogram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan Z.K ve M.M., işlemlerinin tamamlanmasından sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Narlıdere İlçesi'nde bir eve yapılan operasyonda ise 6 preslenmiş pakette 3 kilo 180 kilogram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan K.U., çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı. 

Ekiplerin düzenlediği altı ayrı operasyonlarda toplam 131 kilogram esrar, 16,7 kilogram eroin, çok sayıda uyuşturucu hap ve bonzai maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 9 kişi de tutuklandı

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!