Yaşlı çiftin katili 17 yaşındaki torunları çıktı

Ankara'da evlerinde defalarca bıçaklanarak öldürülen Zahide-Hasan Ünal çiftinin katil zanlısı 17 yaşındaki torunları olduğu ortaya çıktı.

Yaşlı çiftin katili 17 yaşındaki torunları çıktı
Yaşlı çiftin katili 17 yaşındaki torunları çıktı
GİRİŞ 22.10.2014 19:27 GÜNCELLEME 22.10.2014 19:27

 Zanlı, polis ekiplerinin titiz çalışmasının ardından kovalamaca sonucu yakalandı. 

Başkent Ankara iki gün önce vahşice işlenen bir cinayetle sarsıldı. Zahide ve Hasan Ünal çiftinden haber alamayan yakınları, çilingir yardımıyla açtıkları evde çifti kanlar içinde yerde bulmuştu. 11 yerinden bıçak darbesi alan Hasan Ünal ile 5 yerinden bıçaklanan Zahide Ünal olay yerinde hayatını kaybetmişti. Apartmanda inceleme yapan polis evin kapı ve pencerelerinde herhangi bir zorlama tespit edemedi.

Polis, yaşlı çiftin kapıyı tanıdık birisine açtığından şüphelendi. Mahalledeki güvenlik kameralarını da inceleyen polis, hırsızlık bulgusuna rastlamadı. Polis, cinayetin işlendiği gün ortadan kaybolan çiftin torunu 17 yaşındaki H.Ü.'nün olay yerine çağrılmasını istedi. Ancak, babası tarafından telefonla aranan ve dede ile ninesinin öldüğü haber verilen H.Ü. ortaya çıkmadı. Daha önce yaşlı çiften defalarca para isteyen ve uyuşturucu kullandığı öne sürülen torun H.Ü. bir numaralı şüpheli sıfatıyla aranmaya başlandı.

KANLI ELBİSELERİYLE KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

Emniyet güçleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Olayın gerçekleştiği Mamak ve Altındağ ilçelerinde araştırma yapan polis, zanlıyı Mevlana Caddesi'ndeki ara sokakta şahsın izine rastladı. Polis ile zanlı arasında kovalamaca yaşandı. Ara sokaklarda izini kaybettirmeye çalışan H.Ü., gecekondu bölgesinde kıskıvrak yakalandı. Şahsın, kanlı elbiseleriyle kaçmaya çalıştığı öğrenildi. Gözaltına alınan zanlının emniyette cinayeti itiraf ettiği ortaya çıktı. 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var