Yapılan baskınla 400 bin genç ve aile kurtuldu

Fatih'te bir eve düzenlenen baskında, sentetik uyuşturucu hammaddesi olan 4 kilogram 'abfubinica' ele geçirildi.

Yapılan baskınla 400 bin genç ve aile kurtuldu
Yapılan baskınla 400 bin genç ve aile kurtuldu
GİRİŞ 24.10.2014 15:59 GÜNCELLEME 24.10.2014 16:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yetkililer, 1 kilo 'abfubinica'dan 100 kilogram sentetik uyuşturucu elde edildiğini belirterek, 400 kilogram sentetik uyuşturucunun piyasaya sürülmesinin önüne geçildiğini açıkladı. Böylece genellikle gençleri hedef alan ve gram halinde satılan bu miktardaki zehirin yakalanmasıyla 400 bin kişi ve ailesi de kurtulmuş oldu.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih'te bir evde sentetik uyuşturucu yapımında kullanılan hammadde tutulduğu yönünde bilgi aldı. Ekipler, sabah saatlerinde eve baskın düzenledi. Evde yapılan aramada 4 kilogram abfubinica ele geçti. Evde, hassas terazi, bir miktar esrar ve ekstazy hap da bulundu. 2 kişi gözaltına alındı.

Emniyet yetkilileri, 1 kilogram abfubinicadan 100 kilogram sentetik uyuşturucu yapıldığını belirterek, hammaddenin Çin'den getirildiğini tespit etti.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 3
  • VEDAT TAŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHINI seven polis yardım etsin bu gençler zehirlenmesin !!!. vicdan sahibi ALLAH korkusu en kılcal damarlarında olan güvenlik kuvvetlerimiz ne olur banane demeyin !!!!!!!!!!
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    UYUŞTURUCU SATMANIN CEZASI İDAM OLMALI.ACIYAN ACINACAK HALE GELİYOR.. Bir insan kendi ne hali varsa görsün.uyuşturucumu içecek,intiharmı edecek.Bunu kimse önleyemez.Lakin uyuşturucuyu kazanç kapısı olarak görerek,önce uyuşturucuya alıştırıp zenginlerin parasını kolay yoldan etmek,fakir insanları ise kurye olarak ve kirli işlerinde kullanmak üzere alıştıran,içiren,satan,sattıran suçu sabit görüldüğü anda tv den canlı yayınla idam edilmeli.Bu tip insanlara acıdıkça millet acınacak hale geliyor.
    Cevapla
  • hayri kucukyavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    aynen katiliyorum abim sucu belli olani aninda milletin gozu onunde meydanda ve canli yayinda ifaz edeceksin ki alemi ibret olsun....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün