Bursa'da zehir tacirlerine büyük darbe

Bursa merkezde, uyuşturucu satıcılarına karşı bu sabah gerçekleştirilen operasyonda, 13’ü çocuk 37 kişi gözaltına alındı.

Bursa'da zehir tacirlerine büyük darbe
Bursa'da zehir tacirlerine büyük darbe
GİRİŞ 31.10.2014 13:36 GÜNCELLEME 31.10.2014 13:36

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince uyuşturucu satıcılarına karşı başlatılan teknik takip sonucu bu sabah erken saatlerde operasyon gerçekleştirildi.

Çocuk Şube, Çevik Kuvvet, Özel Harekat, Yıldırım ve Osmangazi ilçe emniyet müdürlüklerinden 311 polisin 50 motorize ekiple katıldığı operasyonda, Arabayatağı, Vatan, Anadolu ve Zafer mahallelerinde, saat 05.40’ta çok sayıda ev ve işyerine eş zamanlı baskın düzenlendi. Narkotik arama köpeklerinin de katıldığı operasyonda, yapılan izleme sonucu haklarında 57 delillendirme yapıldığı bildirilen 42 şüpheliden 13’ü çocuk toplam 37 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan aramada, 154.7 gram bonzai olarak bilinen sentetik kannabinoid maddesi, 948.2 gram esrar, 757 ecstacy hap, 3.5 gram metamfetamin maddesi, bir ruhsatsız tabanca ve 3 mermi ele geçirildi.

BEBEKLERİYLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Bursa'da, sabaha karşı uyuştucu satıcılarına karşı gerçekleştirilen şafak operasyonunda gözaltına alınani aralarında çocukların da bulunduğu 37 kişi, bugün 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi. Kadın şüphelilerin birçoğunun adliyeye kucağında bebekleriyle gitmesi dikkat çekti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi