İstanbul'un göbeğinde şoke eden gaspçı terörü

Yer İstanbul'un göbeği, Şişli. Trafiğin yoğun olduğu, araçların adım adım ilerlediği saatte trafikte yaşanan gaspçı terörü dehşete düşürdü.

GİRİŞ 09.11.2014 12:53 GÜNCELLEME 09.11.2014 13:40
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

O araçlardan en lüks görünümlü olanının önünü kesen 2 kişi sözde bahşiş istiyor. Ancak bu, bahşişten çok herkesin gözü önünde yaşanan bir soygunu aratmıyor. Elindeki taşla araca zarar vereceğini söyleyen kişi bunu da yapıyor. O taşı art arda otomobilin camına indiriyor;  bir taraftan da sürücüyü para vermesi konusunda tehdit savurmaya devam ediyor.

Tekrar akmaya başlayan trafik sürücünün imdadına yetişiyor ve o akıcılıktan yararlanarak olay yerinden uzaklaşıyor.

Olayın yaşandığı yerin Şişli Evlendirme Dairesi'nin yakını olması da tesadüf değil. İçinde gelin  damat olup olmadığına bakmaksızın otomobillerin önünü kesenler bunu bahşiş isteme adı altında yapıyor ancak bu görüntüler bunun bir çeşit soygun girişimi olduğunu gösteriyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 26
  • İstanbul İyi Yönetilmiyor.... 9 yıl önce Şikayet Et
    Olayların ayyuka çıktığı iki önemli şehir biri Adana diğeri İstanbul. Bu iki şehirde asayiş bir türlü sağlanamıyor. Ya asayişi sağlaması gerekenler bu işi beceremiyorlar yada onlarında eli kolu bağlı bir şey yapamıyorlar.
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Alın size yeni Türkiye. Yaşanmaz hale geldi. Bunlar iyi günlerimiz. Hiçbir işe yaramayan bir polisimiz var. Sadece hükümete karşı protestolarda harekete geçiyorlar. Ama uyuşturucu satanlara, kullananlara, masun vatandaşı darp edenlere gasp edenlere hiçbir şey yok.
    Cevapla
  • Hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu MEMLEKETTE HIRSIZLIK SUÇ MU? Balık Baştan KOKAR
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlık suç değil mi yani? Ya böyle lüzumsuz saçma sapan yorum yapmakta ne buluyorsunuz? Asıl delil olmadan iftira, yalan, palavra rekoru kırılıyor ve bu haysiyet cellatlığının cezası yeterince yok maalesef.
    Cevapla
  • taner 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar iyi günlerimiz.
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Aha çıktı bir felaket tellalı müneccim daha
    Cevapla
  • adil doğru 9 yıl önce Şikayet Et
    polis bitti..1senede emniyet hissi sarsıldı..2015 istanbul da teksas yılı olacak..neden acaba?istanbul oturduğum semtin merkezinde yan yana park ve polis karakolu var bilin bakalım bonzai nerede satılıyor akşamları?yok yok karakolda değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı