Ünlü kabadayının, korumayı vurma anı!

Ünlü kabadayı Dündar Kılıç’ın torunu Onur Özbizerdik'in hapisten çıktığı akşam bodyguardı vurma anı kameralara yansıdı.

GİRİŞ 12.11.2014 13:10 GÜNCELLEME 12.11.2014 14:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şişli’de 2009’da işadamı Fatih Edremit’in bir rezidansta öldürülmesi nedeniyle cezaevine giren Onur Özbizerdik önceki hafta serbest kalmıştı.

Ünlü kabadayı Dündar Kılıç’ın torunu Özbizerdik dışarı çıktığı akşam Sarıyer’de bir restorana gitti. Bodyguard Hakan G. rezervasyonu olmadığı için Özbizerdik’i içeriye almadı. Özbizerdik Hakan G.’yi bacağından vurdu.

Özbizerdik'in adam vurma anı güvenlik kameralarına yansıdı. O anlarda, Özbizerdik’in bodyguardı vururken gülmesi dikkat çekiyor.

KAYNAK: SHOW HABER
YORUMLAR 2
  • mahmut 9 yıl önce Şikayet Et
    bodyguard vur yat bodyguard vur devlet beslesin . sonra da 50 li yaşlara gel kabadayı diye namın olsun. sizin yaşadıgınız hayat mı
    Cevapla
  • adalet 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve bunun gibi adamlar 2 yad 3 yıl yatıp dışarıya çıktığı gün adam vuruyor ise yine o hapisten çıkacağı içindir. Yerin yurdun belli olsun başka bir adama höt de mahkeme mahkeme sürünürsün. Ne kadar garibansan o kadar burnundan gelir. Birde üstüne sana göre dağlar kadar borçlanır çıkarsın ceza yersin. İşte asıl sorun burada. Adam öldür 3 yıl yat tekrar öldür 4 yıl yat bi daha öldür 5 yuıl yat iyi halden ondan şundan bundan çık yak yık katletmeye devam et. Bunun örnekleri geçmiş haberlerde çok. Yazıktır günahtır. Adalet bu değildir. başkasının yaşam hakkına saygı göstermeyen adalet adalet değildir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi