Gaspettikleri kadını böyle sürüklediler

Başkent’te, uyuşturucu bağımlısı bir şahıs takip ettiği kadını önce darp etti sonra çantasını alıp kaçtı. O anlar güvenlik kameralarındaydı.

Gaspettikleri kadını böyle sürüklediler
Gaspettikleri kadını böyle sürüklediler
GİRİŞ 12.11.2014 15:57 GÜNCELLEME 12.11.2014 15:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, Aydınlıkevler Gülpınar Mahallesinde meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı bir şahıs ve yanında bulunan 2 arkadaşı beyaz bir otomobille kapkaç yapacakları kadını takibe aldı. Otomobille uzun süre takibi sürdüren 3 şahıs ardından H.K.'nın yanına yaklaştı. Otomobilden inen uyuşturucu bağımlısı M.B. ( 19), H.K.’nın elinde bulunan çantayı almaya çalıştı ancak başarılı olamadı. H.K.’nın elindeki çantayı alamayan M.B. ardından şiddet uygulamaya başladı. Uzun süre çantasını vermemek için direnen H.K. elindeki çantayı bırakmak zorunda kaldı.

Olayın ardından M.B. araca binerek olay yerinden hızla uzaklaşırken H.K. ise uygulanan şiddetin etkisiyle yere yığıldı. Olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan H.K.'nın çantasında 750 TL ev kirası bulunduğu belirtildi.

Polis ekipleri, olayı gerçekleştiren 3 şahsı yakalamak için bölgede çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, olayı gerçekleştiren 3 şahsın kimlik bilgilerini tespit etmesi üzerine harekete geçti.

Olayı gerçekleştiren uyuşturucu bağımlısı M.B. tutuklanarak adliyeye sevk edilirken diğer 2 şahıs ise serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • babageldi 9 yıl önce Şikayet Et
    adliyeye sevk edilen de yarın serbest kalacak.korkacak bişey yok yani.herkes masasına dönsün işine baksın...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum