Korkunç itiraf: 16 yaşında diri diri gömdüler!

Denizli’de, 16 yaşında bir çocuk, ilişkisi olduğu kızın babası ve ağabeyi tarafından 65 kez bıçaklandı ve henüz ölmeden toprağa gömüldü.

GİRİŞ 16.11.2014 15:12 GÜNCELLEME 16.11.2014 17:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, geçen hafta Perşembe günü Bağbaşı mahallesinde meydana gelmişti. Bağbaşı Kent Ormanı’nda toprağa gömülü bir cesedin bulunmasının ardından yapılan kazıda 16 yaşındaki Onur S’ın cesedine ulaşıldı.

Onur S'in cesedi, yapılan kazının ardından topraktan çıkarılarak otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü. Otopsisi yapılan Onur’la ilgili kan dondurucu detaylar ortaya çıktı.

DİRİ DİRİ GÖMÜLMÜŞ

Onur S’ın yapılan otopsisinde 65 bıçak darbesi aldığı ve henüz ölmeden toprağa diri diri gömüldüğü ortaya çıktı.

Otopsisinde ciğerinde 150 gram toprak çıkan Onur S’ın iki farklı kesici aletle 65 kez bıçaklandığı belirlendi. Bunun üzerine çalışmalarını derinleştiren Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önemli detaylara ulaştı. Onur S’ın ilişkisi olduğunu öğrendikleri kızın ailesini takibe alan ekipler çemberi daralttı. Cinayeti işleyen ve olayın ortaya çıkacağını anlayan Onur S’ın kız arkadaşının ağabeyi Akın T. polise teslim oldu. Ardından olayda iki farklı kesici aletin kullanıldığını belirleyen ekipler, baba Ahmet T.’yi (46) de gözaltına aldı. Bu sırada güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, Onur S’ın bir araca zorla bindirilip kaçırıldığını belirledi.

'ÖLMEDEN ÖNCE BİZE 'ANNEME SÖYLEYİN HAKKINI HELAL ETSİN' DEDİ

Gözaltına alınan Ahmet T. ve oğlu Akın T., emniyetteki sorgularında cinayeti tüm detaylarıyla anlattı.

Baba Ahmet T.’nin ifadesinde ‘Kızımla olan münasebetini öğrenince kendisini uyardık ancak dinlemedi. Oğlumla Kent Ormanı’na götürdük. Burada nişanlanmalarını ya da evlenmelerini istedik. Kabul etmedi. Biz de bıçakla öldürdük sonra da bıçakla toprağı kazarak gömdük. Onur ölmeden önce bize, ‘Anneme çok eziyet ettim. Söyleyin hakkını helal etsin’’ dediği öğrenildi.

Alınan ifadelerin ardından baba oğulun yanı sıra Onur S’ı zorla arabaya bindiren diğer şüpheliler Salih Ö., Hüseyin B. ve Mahmut T. de gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan baba Ahmet T., emniyet çıkışında gazetecilere, "Namus cinayeti. Keşke olmasaydı. Pişmanım’’ dedi. Öte yandan Onur S’ın ölüme götürülüş görüntüleri ortaya çıktı. Bir işyeri kamerasına yansıyan görüntülerde Onur S’ın zorla arabaya bindirildiği görülüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • nur 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah belasını versin bu nasıl bir oldurmedir? Bu halkın içinde, tüm zulüm ve işkence yöntemlerine rağmen esed kafiri nin arkasında nasıl bu kadar insan olduğu daha iyi anlaşılıyor. İnsanları diri diri gömme onun ve kopekkerinin yöntemi
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    genç ,65 bıçak darbesi alıp ölmedi ise ,demek ki bıçaklayan kişiler onu öldürmek istememiş,bıçak darbelerini öldürücü yerlere vurmamış,bir nevi işkence yapmışlar ve kasten öldürmeyerek diri diri gömmüşler,bıçak darbeleri bilinçli olarak hayati olmayan vucut bölgelerine vurulmuş sanırım. öldürmek isteselerdi kalbe yada gırtlağa bir bıçak darbesi yeterdi,amaçları hırslarını almak için diri diri gömmekmiş.
    Cevapla
  • ertan 9 yıl önce Şikayet Et
    namus önemli iyi yapmışlar.
    Cevapla
  • Musa 9 yıl önce Şikayet Et
    fotoğraftaki 16 yaşında mı? 65 kez bıçaklanıp ölmeyen bir kişiyi ilk defa duyuyorum? evlenmeyi kabul etmediyse neden böyle bir ilişkisi var? Bu sorulara neden kimse kafa yormuyor
    Cevapla
  • uğur 9 yıl önce Şikayet Et
    hadi canım sende diyecenler vardır, ama bu gençlerin ve hatta bütün insanların ahlakını diziler ve amerikan filmleri bozuyor. dikkat edin diziler ve filmler insanları hep zinaya yönlendiriyor. 16 yaşında ne ilişki yaşayabilir bir çocuk?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması