İki aile arasındaki husumet kanlı bitti: 1 ölü

Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi'nde, aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

İki aile arasındaki husumet kanlı bitti: 1 ölü
İki aile arasındaki husumet kanlı bitti: 1 ölü
GİRİŞ 16.11.2014 16:58 GÜNCELLEME 17.11.2014 13:04

Olay, öğle saatlerinde ilçe merkezinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce aralarında husumet bulunan iki aile ilçe merkezinde karşılaşınca tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda taraflar silahlarını çekerek birbirlerine ateş etti. Silahlı kavga sırasında çevrede büyük panik yaşandı. Bazı işyerlerinin pencerelerine de kurşun isabet etti.

Olayda, kavgaya karışanlardan Mesut Gümüş, Sinan K., Kenan K., Yusuf G. ile birlikte olay yerinden geçerken kazayla kurşun isabet eden İbrahim A. ve Şükrü Ö. yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesiyle çok sayıda polis ve 112 Acil servis ekibi olay yerine sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan müdahalelerinin ardından abulanslarla Taşköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Mesut Gümüş, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılardan durumları ağır olan Sinan K., Kenan K. ve Yusuf G. ise Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'