6.5 yıldır kaçırılan kızının yolunu gözlüyor

Samsun'un Terme İlçesi'nde 6.5 yıl önce parkta oynarken 9 yaşındayken kaçırılan Dilara Kayıkçı'dan bir daha haber alınamadı.

GİRİŞ 17.11.2014 12:54 GÜNCELLEME 17.11.2014 12:55

Anne Hatice Kayıkçı, kızından geriye hiçbir iz olmadığını belirterek, "Her gün gelir diye yolunu gözlüyorum. Evimin önünden geçen arabalara bakıp kızımın gelmesini hayal ediyorum" dedi.

Samsun'un Terme İlçesi'ndeki Kocaman Mahallesi’nde 21 Nisan 2008 tarihinde parkta oynarken kaçırıldığı öne sürülen Dilara Kayıkçı'dan bir daha haber alınamadı. Kayıkçı ailesi 6.5 yıldan bu yana kızlarından gelecek olumlu bir haber için umutla bekliyor. Bir çay ocağında çalışan 54 yaşındaki Mustafa Kayıkçı ile ev kadını eşi 51 yaşındaki Hatice Kayıkçı, kızlarının evlerine döneceği umuduyla yaşıyor. 6 çocuk annesi Hatice Kayıkçı, 6.5 yıldır kızından geriye hiçbir iz bulamadıklarını anlatırken şöyle dedi:

"Geçen süre içeresinde gözyaşı ile yaşadım. Çok zor günler geçirdik. En ufak bir haber bile alamadık. Sadece görenlerin bize söylediği kadarıyla bir arabaya bindirilip götürüldüğünü biliyoruz. Nasıl arabadır bu yıllardır ortaya çıkarılamadı. Kızımın ne dirisi ne de ölüsü bulunamadı. Bu bilinmezlik çok kötü. Öldüğünü bilsem mezarını ziyaret ederim. 6.5 yıldır eve gelecek diye yolunu gözlüyorum. Yoldan geçen arabalara bakıyorum. Belki kızım gelir diye bekliyorum." 

"YENİDEN ÇALIŞMA YAPILSIN"

Kızının bulunması için yeniden çalışma yapılmasını isteyen Hatice Kayıkçı, Dilara Kayıkçı'nın fotoğrafına bakıp ağladığını, ümidimi kesmeden yıllardan bu yana beklediğini ifade ederken, "Devletin eli kolu uzun kızımı bulsunlar. Benim kızımı da bulsunlar. O zaman bana ‘Kızını bulacağız’ demişlerdi. Artık bulsunlar istiyorum" diye konuştu

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!