Sudanlı turistin 10 bin TL'si böyle çalındı

Bayrampaşa'da bir alışveriş merkezinde Sudan uyruklu turistin yaklaşık 10 bin TL'sini çalan yankesiciler, güvenlik kameralarına yakalandı.

GİRİŞ 17.11.2014 14:39 GÜNCELLEME 17.11.2014 16:14

Edinilen bilgilere göre olay Bayrampaşa'da bir alışveriş merkezinin yemek katında meydana geldi. Filistin uyruklu yankesiciler A.M. ve M.B., yemek yemek için bir lokantaya gelen Sudan uyruklu M.M.R.K.A. (33) isimli erkek şahsı hedef aldı. Şahsın arkasındaki masaya oturan zanlılarda biri garsonu kontrol ederken, diğeri ise Sudanlı turistin sandalyesine asılı ceketinden 9 bin 600 TL ve 308 Dolarını çaldı. Zanlılar olayın ardından lokantadan ayrıldı. Yaşanan yankesicilik güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.

Parasının çalındığını anlayan turist, önce lokanta görevlilerine ardından da polise başvurdu. Olay yerine gelen polis, güvenlik kameralarını inceleyerek zanlıların kimliklerini belirledi. Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yapan ve üzerlerinde pasaport veya kimlikleri bulunmayan A.M. ve M.B. isimli şahıslar polis tarafından kısa sürede yakalandı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar