Güpegündüz 15 dakikada soyup gittiler

Gaziosmanpaşa'da bir tekstil atölyesindeki hırsızlık güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

GİRİŞ 18.11.2014 16:16 GÜNCELLEME 18.11.2014 16:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hırsızlar, piyasa değeri yaklaşık 25 bin lira değerinde bulunan kadın ve erkek iç çamaşırlarını kamyonete yükleyerek kayıplara karıştı. Hırsızların rahat tavırlarla soygunu gerçekleştirmeleri işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

KAMERAYI FARK EDİNCE BAŞINA POŞET GEÇİRDİ

Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz Pazar günü Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki işyerinde saat 08:00 sıralarında meydana geldi. Hafta sonu nedeniyle kapalı olan işyerine gelen hırsızlar, kapıyı demir levye ile açarak içeri girdi. İki hırsız, paketler halinde bulunan piyasa değeri yaklaşık 25 bin lira değerindeki kadın ve erkek iç çamaşırları alarak olay yerine geldikleri kamyonete yükledi. Yaklaşık 15 dakika içerisinde rahat tavırlarla soygunu gerçekleştiren hırsızlar, daha sonra geldikleri araçla olay yerinden ayrıldı. Soygun anı, işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Bu arada, hırsızlardan birinin, çevredeki güvenlik kamerasını görünce başına poşet geçirmesi dikkat çekti. 

“25 BİN LİRA DEĞERİNDE MALZEME GÖTÜRMÜŞLER"

Firma sahibi Mehmet Kocaboğa, Pazar günü olması nedeniyle işyerinin kapalı olduğunu belirterek hırsızların piyasa değeri yaklaşık 25 bin lira olan tekstil ürünlerini çaldıklarını söyledi. Kocaboğa, “Kamyonetle yanaşmışlar, bütün malzemeleri kamyonete yüklemişler. Ben bile işyerini açarken bu kadar rahat davranamıyorum. Kendi işyerleriymiş gibi rahat bir şekilde malzemeleri tek tek taşıyıp götürmüşler. Şikayetçi olduk" diye konuştu.

Güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyen polis, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • oh olmuş 9 yıl önce Şikayet Et
    @dante kardeş haklısın. gerçekten de 10-11 yaşında çocuklar var. Kanunlara göre suç olan şey, sadece en basit anlamdaki hırsızlık mı? O çocukları çalıştırmak suç olmuyor mu? Belki giden 25 TL lik malzeme o çocukların haklarından kesilen paydı, olamaz mı yani???
    Cevapla
  • Dante 9 yıl önce Şikayet Et
    Video oyu izleyin. 10-15 yaslari arasindaki cocukler calisiyor firmada.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!