Nişanlı kızın kabusa dönen aşk ihaneti!

Ankara’da nişanlı bir genç kız, tanıştığı bir başka adamla mesajlaşmaya başladı. Adam “Mesajlarını nişanlına gösteririm” diye tehdit etti.

Nişanlı kızın kabusa dönen aşk ihaneti!
Nişanlı kızın kabusa dönen aşk ihaneti!
GİRİŞ 23.11.2014 14:54 GÜNCELLEME 23.11.2014 14:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Genç kız şantajdan kurtulmak için hem altınlarını kaptırdı, hem de adamla bir otelde ilişkiye girmek zorunda kaldı

Ankara’da inşaat işlerinde çalışan Ü.Ö. adlı adam, tanıştığı A.M. adlı genç kızla bir süre sonra sıkça telefonda görüşmeye başladı. İkili birbirleriyle cinsel içerikli mesajlar da paylaştı. Ancak A.M.’nin nişanlı olduğunu öğrenen Ü.Ö., genç kızı ‘cinsel içerikli mesajlarını nişanlısına göstermekle’ tehdit ederek altınlarını ve bileziklerini istedi. Ailesi ve nişanlısının durumu öğrenmesinden endişe eden A.M., bilezikleri vermek için Ü.Ö.’yü Ulus’a çağırdı. Ü.Ö. buluşma noktasına arkadaşı Uğur P.’yi gönderdi. A.M., 2 bilezik ve 3 çeyrek altını Uğur P.’ye verdi.

İLİŞKİYİ KAMERAYA KAYDETTİ

Bilezik ve altınları almasına rağmen Ü. Ö.’nün tehditleri devam etti. Bu sefer de A.M.’yi Ulus’ta bir otele çağırdı ve tehditle genç kızla ilişkiye girdi. İlişkinin ardından A.M.’nin boynundaki altın kolyesini ve küpesini de almayı ihmal etmedi. A.M. tam kurtulduğunu düşünürken bir hafta sonra Ü. Ö.’den “Otel odasına kamera koymuştum, ilişkimizi kaydettim, nişanda takılan altın setini getirmezsen bunları ailene göstereceğim” mesajı aldı. A.M. bu isteği de kabul ederek nişan töreninde kendisine takılan altın setini de Ü.Ö.’ye verdi. Toplamda 10 bin lira değerinde altın ve takıları almasına rağmen Ü.Ö.’nün tehditleri bitmeyince, genç kızpolisten yardım istedi.

YAKALANDI SERBEST KALDI

Takip başlatan polis, Ü.Ö. ile arkadaşı Uğur P.’yi gözaltına aldı. Bir cinayet olayı nedeniyle arandığı, bu yüzden ağabeyinin kimliğini kullandığı ortaya çıkan Uğur P. daha önceki suçun infazı için cezaevine gönderildi. Şantajcı Ü.Ö. ise çıkarıldığı mahkemede, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

KAYNAK: BEDİRHAN ÖZYİĞİT / HABERTÜRK
YORUMLAR 2
  • Anadolu 9 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın arkadaş bırakın ki başka genç kızlarında aynı şekilde hayatını karartsın, Allah' ın laneti suçluları cezalandırmayan hukunuza olsun...
    Cevapla
  • Hilful Fudul 9 yıl önce Şikayet Et
    İdam arkadaş idam bu işin çözümü idam!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil