Zonguldak'ta cezaevi firarileri yakalandı

Devrek Açık Cezaevi'nden firar eden Ersin D. ile Düzce Açık Cezaevi'nden izne ayrılan ve bir daha geri dönmeyen İ.Ö., Ereğli'de yakalandı.

Zonguldak'ta cezaevi firarileri yakalandı
Zonguldak'ta cezaevi firarileri yakalandı
GİRİŞ 25.11.2014 22:22 GÜNCELLEME 25.11.2014 22:22

Ereğli'de 30 Mart Yerel Seçimleri'nde muhtarlık seçiminden dolayı aralarında husumet bulunan eski muhtarın oğlu Ersin D., yeni seçilen azalar İsmail Kara (44) ve Sezgin Karakaş'la (38) tartışmaya yaşamış, yaşanan tartışmada Erdin D. belindeki silahını çekerek yeni azaları yaralamıştı. 

Olaydan sonra yakalanan Ersin D. mahkemece tutuklanarak Devrek Açık Cezaevi'ne gönderilmişti. İlk mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan Ersin D. daha önce gerçekleştirdiği darp olayı nedeniyle yeniden cezaevine girmişti. İki gün önce firar eden Ersin D. il merkezi ve ilçelerinde aranmaya başlanmıştı. Firari Ersin D.nin Ereğli'ye gelme ihtimalinin yüksek olması sebebiyle arama çalışmalarına başlayan Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri akşam 20.30 sularında Ersin D.'yi Gülüç Köprü üzerinde yakaladı. 

İlk olarak devlet hastanesinden doktor raporu alınan şahıs, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Ersin D.'nin Çarşamba günü Ereğli Kapalı Cezaevine gönderileceği öğrenildi. 

Diğer yandan, Düzce Açık Cezaevi'nden izine ayrılan ve bir daha geri dönmeyen İ.Ö.'de Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. İ.Ö. alınan ifadesinin alınmasının ardından Ereğli Kapalı Cezaevine gönderildiği kaydedildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı