Bonzai kullanan asker hayatını kaybetti

Vatani görevini yaptığı Diyarbakır'dan ailesinin yanına gelen ve boş bir inşaatta arkadaşlarıyla bonzai içen genç, yaşamını yitirdi.

Bonzai kullanan asker hayatını kaybetti
Bonzai kullanan asker hayatını kaybetti
GİRİŞ 03.12.2014 17:11 GÜNCELLEME 03.12.2014 17:11

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır'daki askeri birlikte acemi eğitimini tamamlayan 21 yaşındaki Emre Dede, 18 gün önce dağıtım izni alarak Sultangazi'deki ailesinin yanına geldi.
 

Dede, Esentepe Mahallesi 2384 Sokak'ta yapımına bir süre önce ara verilen Kur'an kursu inşaatında dün gece 4 arkadaşıyla "bonzai" olarak bilinen sentetik uyuşturucu madde kullandı. Fenalaştığını gören arkadaşları, Dede'yi inşaat alanında bırakarak kaçtı. Emre Dede'nin arkadaşlarından biri, sabah saatlerinde amca Mehmet Dede'yi arayarak durumu anlattı.

Akrabalarıyla inşaata giden Mehmet Dede, yeğenini hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Emre Dede'nin hayatını kaybettiği anlaşıldı. Dede'nin cesedi, savcı ve polisin incelemelerinin ardından önce Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna, ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından alınan Emre Dede'nin cenazesi, Yayla Mezarlığı'nda toprağa verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'erken seçim' çıkışı! ‘Akdi bozmak demektir’
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..