Kızını çiçek toplamaya gönderip annesini öldürdü

Kütahya'da eşini sokak ortasında öldüren bir şahış kızını annesinden uzaklaştırmak için çiçek toplamaya göndermiş.

Kızını çiçek toplamaya gönderip annesini öldürdü
Kızını çiçek toplamaya gönderip annesini öldürdü
GİRİŞ 14.12.2014 17:16 GÜNCELLEME 14.12.2014 17:16

Kütahya'da önceki gün, boşandığı eşi 28 yaşındaki Tuğba Arık'ı yol ortasında bıçaklayarak öldüren 37 yaşındaki Muhittin Öztürk'ün, kızları 9 yaşındaki Beyza'yı ormanlık alana annesi için çiçek toplamaya gönderdiği belirtildi. Muhittin Öztürk çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sultanbağı Mahallesi'ndeki tarihi Hisar Kalesi'ne giden yolda geçen Cuma günü meydana gelen olayda Muhittin Öztürk, bir süre önce boşandığı Tuğba Arık ile buluştu.

Öztürk, aralarında çıkan tartışma sonucunda Tuğba Arık'ı boğazından, göğsünden ve sırtından bıçakladı. Arık olay yerinde öldü, polise teslim olan Öztürk ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kütahya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi. 

'ANNEN İÇİN ÇİÇEK TOPLA'

Muhittin Öztürk'ün cinayeti işlemeden ölce yanlarında bulunan kızı Beyza Öztürk'e "Sen ormanlık alana git, annen için biraz çiçek topla. Benim annenle konuşacaklarım var" diyerek kızını gönderdikten sonra eşini öldürdüğü belirtildi.

Olayın ardından kızını alıpuzaklaşan Öztürk, daha sonra polisi arayarak boğuşma sırasında kendisinin de kolundan yaralandığı belirtip gelen ekiplere teslim oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir