Metroda kaybolan o kız bakın nerede bulundu!

İstanbul'da annesinin yanında kaybolan 21 yaşındaki Ana Gore Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde bulundu.

Metroda kaybolan o kız bakın nerede bulundu!
Metroda kaybolan o kız bakın nerede bulundu!
GİRİŞ 16.12.2014 14:25 GÜNCELLEME 16.12.2014 17:12

İstanbul'da 15 yıldır yaşayan ve Türk vatandaşlığına geçen Liuba Gore, metro içinde akbilini doldururken, kızını kaybetti. Polise başvuran anne, 21 yaşındaki kızı Ana Gore'nin tatil için yanına geldiğini, Taksim Metrosu'nda kaybolduğunu belirtti.

Anne, "Kızımla gezmeye çıktık. Taksim metrosundaydık. Bir turistin Akbil dolumuna yardım etmek isterken bir anda kayboldu. Güvenlik görevlilerinden yardım istedim. Anons ettiler. Ancak bulunamadı. Belki eve dönmüştür diye düşündüm.Eve gittiğimde evde yoktu. Kızımın kaçırıldığını düşünüyorum" dedi.

HASTANEDE BULUNDU

Anne Liuba Gore'nin başvurusu üzerine Kayıplar Büro Amirliği ekipleri geniş çalışma başlattı. Genç kızın kaybolduğu bölgedeki tüm güvenlik kamera görüntüleri incelemeye alındı. Yapılan aramalarda genç kız, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde bulundu. 

Ana'nın kaybolduktan 4 gün sonra ambulansla hastaneye götürüldüğü belirlendi. Psikolojik sorunları olduğu bildirilen genç kızın, 4 gün bolunca kimlerle birlikte olduğu araştırılıyor. Ana Gore, 3 gün daha hastanede tedavi altında tutulacak. Polis anneyi arayarak kızının hastanede olduğu bilgisini verdi.

Habertürk

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi