Ataşehir'de hareketli dakikalar

Ataşehir’de uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Zeynel Y., kendini kilitlediği evinin camından dışarı silahıyla rastgele ateş etti.

Ataşehir'de hareketli dakikalar
Ataşehir'de hareketli dakikalar
GİRİŞ 18.12.2014 16:51 GÜNCELLEME 18.12.2014 16:51

Esatpaşa Mahallesi Bingöl Sokak içerisinde çevreye ateş edildiği ihbarını alan polis, gittiği adreste uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Zeynel Y'nin kendisini kilitlediği evin camından ateş ettiğini gördü. Bunun üzerine olay yerine takviye polis ekipleri de gönderildi. Polis önce gecekondunun içerisinde bulunan genci ikna etmek için uzun süre uğraştı. Tüm çabalara rağmen ikna olmayan genç, polisin gitmediğini görünce evin içinde yangın çıkardı. İtfaiye ve sağlık ekipleri de olay yerine geldi. İtfaiye ekipleri balyozla kapıyı kırdıktan sonra yangına müdahale edildi. Gecekondunun içerisindeki bir başka odaya giren ve teslim olmayan genç, polisi yaklaşık 2 saat uğraştırdı. Son olarak içerideki odanın kapısını itfaiyecilerin yardımıyla kıran polis, Zeynel Y'yi gözaltına aldı.

Zeynel Y., emniyete götürülürken basın mensuplarına tepki gösterdi. Annesi ve kardeşiyle bu evde yaşayan Zeynel Y'nin sabıka kaydının olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı