'Mehdiyim' diyen adam dehşet saçtı: 3 yaralı

Bursa’da kendisinin Mehdi olduğunu öne süren bir kişi, pompalı tüfekle 3 polis memurunu yaraladı.

GİRİŞ 21.12.2014 12:05 GÜNCELLEME 21.12.2014 15:39
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Mucur Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motor ustası olan bir kişi, kendisinin Mehdi olduğunu iddia ederek sağa sola ateş etmeye başladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin “teslim ol” çağrısına şahıs ateş ederek cevap verdi. Çocuğu ve eşinin bulunduğu evin camından sağa sola ateş eden şahıs, 3 polis memurunun yaralanmasına neden oldu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralanan polis memurlarını hastaneye kaldırırken, sokakta geniş güvenlik önlemleri alındı.

TAZYİKLİ SUYLA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Şahsın direnmesi üzerine olay yerine Özel Hareket ekipleri sevk edildi. Şahıs ikna çabalarına rağmen olay yerinden polislerin gitmesini istedi. Bir süre sonra babasının otomobiline zarar verip, ateşe vermek isteyen şahıs, mutfak tüpünü de camdan dışarıya çıkarttı. Bunun üzerine mahalleye gelen itfaiye ekipleri, şahsa tazyikli su sıktı. Geniş güvenlik önlemleri alarak arka ve ön kapıdan içeriye giren Özel Harekat ekipleri, şahsı 4 saatlik uğraşın ardından etkisiz hale getirdi.

İ.G.’nin daha önce Bursa’da yaşadığı ve Devlet Hastanesi’nde psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Gözaltına alınan İ.G., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Polisin olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

YORUMLAR 23
  • selahattin ç 9 yıl önce Şikayet Et
    al bir sıyrık da burda. sağlam adam kalmadı mı memlekette
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    yorumlarda dendiği gibi,akıl hastası bir insana nasıl silah veriyorlar,üstelik birini öldürse hapiste yatmaz bu,akıl hastanesinde 1-2 sene tedavi görür çıkar. vurduğu adam öldüğüyle kalır.
    Cevapla
  • zigana 9 yıl önce Şikayet Et
    Teccal bu
    Cevapla
  • malatyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    mehdi miş şu adama biri mehdiyi anlatsın ikna olmasa kafasına sıksın... soytarııı
    Cevapla
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Birçok emniyet gücümüz böyle olaylarda canını verdi, bunun en güvenilir yönü uzaktan kişiyi etkisiz hale getirmektir aynı ABD gibi !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı