Valilik önünde benzinli, döner bıçaklı eylem

Gaziantep’te, 26 yaşındaki Yunus Ç., hasta ağabeyinin tedavisi için kendilerine yardım edilmediğini öne sürerek Valilik önünde eylem yaptı.

GİRİŞ 22.12.2014 17:43 GÜNCELLEME 22.12.2014 17:43

Elindeki bıçağı etrafa savurarak yanına kimseyi yaklaştırmayan  Yunus Ç.'nin eylemi, bir anlık dalgınlığından yararlanan polisler tarafından sonlandırıldı.

İşsiz olduğu öğrenilen  Yunus Ç., öğleden sonra Gaziantep Valiliği önüne geldi. Bir elinde benzin şişesi, diğer elinde döner bıçağı bulunan  Yunus Ç., hasta ağabeyinin tedavisini yaptıramadığını söyleyerek kendisini yakacağını söyledi.

Valiliğe yardım başvurusunda bulunduğunu ancak yanıt alamadığını söyleyen  Yunus Ç.'yi gören ancak ikna edemeyen vatandaşlar durumu polise bildirdi.

 Yunus Ç., ihbar üzerine valilik önüne gelen ve kendisini ikna etmeye çalışan polisleri elindeki bıçağı etrafa savurarak yanına yaklaştırmadı. Yaklaşık 20 dakika yanına kimseyi yaklaştırmayan ve sürekli olarak benzin dökerek kendisini yakacağını söyleyen  Yunus Ç., bir anlık dalgınlığından yararlanan polisler tarafından yakalandı.

Elindeki benzin ve bıçak alınan  Yunus Ç., yere yatırıldı ve elleri arkadan kelepçelenerek gözaltına alındı. Heyecanlı anlar yaşanmasına neden olan  Yunus Ç., gözaltına alınmasının ardından ifadesine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP "dosyalı" vekil iddiasıyla çalkalanıyor: Özel "git" dedi, vekil reddetti
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi