Talihsiz kadın 50 yıllık birikimini çaldırdı

Konya’nın Ereğli ilçesinde yaşlı bir kadın 50 yıl boyunca çay ocağında çalışarak biriktirdiği parasını çaldırdı.

Talihsiz kadın 50 yıllık birikimini çaldırdı
Talihsiz kadın 50 yıllık birikimini çaldırdı
GİRİŞ 25.12.2014 12:03 GÜNCELLEME 25.12.2014 12:03

Tüm birikimini kaybeden yaşlı kadın, şimdi iki ayda aldığı 500 lira ile geçinmeye çalışıyor.

Yaklaşık üç ay önce Ereğli ilçesinde 50 yıl boyunca biriktirdiği 70 bin lirasını sürekli üzerinde taşıyan Hürü Ceviz (77), biriktirdiği paraları bir günlüğüne çay ocağına bırakınca hırsızlara çaldırdı. Tüm birikimini hırsızlara kaptıran Hürü Ceviz, şimdi iki ayda bir aldığı 500 TL ile geçinmeye çalışıyor.

Çaldırdığı 50 bin lirayı 50 yılda çay satarak biriktirdiğini söyleyen Hüre Ceviz, “Param çalındıktan sonra çocuklarım bana düşman oldu. Yanımda yaşayan kanser hastası kızım bu olayı sıkıntı yaparak hayatını kaybetti. Hırsızlar yakalandı fakat 3 kişiden 1’i sadece 18 ay hapis cezası aldı. Diğerleri ise dışarıda gezmeye devam ediyor” dedi.

Her sabah saat 4’te çay ocağına gidip dükkanı açtığını anlatan Ceviz, “Çocuklarım ve torunlarımı buradan kazandığım para ile okuttum. 70 bin lirayı çaldırdıktan sonra onlar bile bana düşman oldu. Beni tanıyan esnaf ve polislerin eşleri banyomu yaptırıyor. Akşam saat 7’de yatıyordum. Maaş verdiği için devletime şükrediyorum” diye konuştu.

İki ayda bir aldığı maaş olmasa aç kaldığını ifade eden Hürü Ceviz, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşüp onlara teşekkür etmek istediğini sözlerine ekledi.

(İHA)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!