İstanbul'da 3. infaz da gerçekleştirildi

Mafya hesaplaşması sürüyor… İstanbul'daki kanlı infazlara bir yenisi daha eklendi.

İstanbul'da 3. infaz da gerçekleştirildi
İstanbul'da 3. infaz da gerçekleştirildi
GİRİŞ 03.01.2015 15:03 GÜNCELLEME 03.01.2015 15:03
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Hollanda bağlantılı uyuşturucu mafyasının kanlı hesaplaşması hız kesmedi. Zehir tacirlerinin en önemli satıcılarından Mehmet Paksoy, Sultangazi Hacıbektaş Kent Ormanı'nda tek kurşunla vurularak öldürüldü.

Sultangazi, Zübeyde Hanım Mahallesi, Hacıbektaş Kent Ormanları'nın özel güvenliği ormanlık alan içerisinde ölü bir kişinin olduğunu bildirdi.Olay yerine giderek inceleme yapan, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Sultangazi Emniyeti ormanlık alanda, çenesinin alt tarafından başının üst tarafına doğru ateş edilerek tek kurşunla öldürülen kişinin 28 yaşındaki Mehmet Paksoy olduğunu belirledi. 

BİR HAFTA ÖNCE KARAKOLDA İMZA ATMIŞ

Mehmet Paksoy narkotik polisinin yakından tanıdığı bir isim çıktı. Daha önce uyuşturucu satışı yapmaktan poliste kaydı vardı. Torbacı baronlarından Paksoy'un en son işinde yakalandıktan sonra denetimle serbestlikten tahliye ediliği öğrenildi. Paksoy en son olarak 25 Aralık 2014 günü Gazi Karakolu'na giderek imza atmış. Mehmet Paksoy'un İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde, "Ergenekon" ve "Balyoz" soruşturmalarını yürüten Büro Amirliği'nde kaydının olduğu da ortaya çıktı.

Son 10 günde İstanbul Sariyer'de Ali Ekber Akgün ve Nişantaşı'nda çete örgütü lideri Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin eş zamanlı olarak infaz edilmiş, bu cinayetlerin Hollanda bağlantılı uyuşturucu mafyası hesaplaşması olduğu iddia edilmişti. Öyle ki Hollanda savcılığı yetkilileri İstanbul'a gelerek uluslararası mafya liderlerinin elinde 30 kişilik infaz listesi olduğu bilgisini Türk yetkililere vermişti.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 26
  • oldurmeye devam etcekler 9 yıl önce Şikayet Et
    infazlar hem hollandada hem turkiyede devam ediyor, en az 10 kisi daha goturulecekmis. Allah korusun kimseyi bu batakliklara sokmasin
    Cevapla
  • ahhh vadi 9 yıl önce Şikayet Et
    kurtlar vadisinde baltazarın baronlara çökmesi aylardır işleniyor.flimde durmadan öldürülüyor.türkiyede yeni baron secilmesi için diye konu edilirken .flim de iyice abarttı diyorduk .baglantı tüyler ürpertici...ölecek kişilere önceden flimle uyarı mı yapılıyor diye akla gelmiyor degil...
    Cevapla
  • Aksoy 9 yıl önce Şikayet Et
    Ortlıkta mafya terör kol geziyor. Yorumlardan anladığım kadarıyla umudumuz birbirlerini öldürerek temizlenmeleri, yoksa kimsenin devletin bunları yakalayacağını düşünmüyor. Ne zaman bu hale geldik, çok yazık memleketimize.
    Cevapla
  • Serhat 9 yıl önce Şikayet Et
    Hollandadan elini kolunu sallaya sallaya gel adam öldür.Yol geçen hanına döndü güzel ülkem.
    Cevapla
  • Nazım Zengin 9 yıl önce Şikayet Et
    Öldürülen uyuşturucu satıcılarıysa sorun yok...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat