Başbakan Davutoğlu kayıp turistler için devrede

Antalya Kemer'de doğa yürüyüşüne çıkan 3 turist kayboldu. Davutoğlu'nun talimatıyla Afyon'dan 10 kişilik arama kurtarma timi yola çıktı.

Başbakan Davutoğlu kayıp turistler için devrede
Başbakan Davutoğlu kayıp turistler için devrede
GİRİŞ 18.01.2015 10:20 GÜNCELLEME 18.01.2015 15:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde çıktıkları doğa gezisinde kaybolan ve arama çalışmaları süren 3 turistin İngiliz uyruklu David James Alan Mackie (22) ile Hollanda uyruklu Marje de Grott (22) ve Frisa Ann Antony de Vries (22) olduğu belirlendi.  

Antalya Vali Yardımcısı ve Kemer Kaymakam vekili Halil Serdar Cevheroğlu, arama kurtarma ekipleri tarafından saat 20.30 sıralarında turistlerin sığındıkları ve ateş yaktığı bir alan bulunduğunu söyledi. Dağlık arazideki şartların çok zor olduğunu belirten Cevheroğlu, "Zorlu koşullara rağmen aramalarımız aralıksız devam ediyor. Sabah saatlerinde turistlere sağ olarak ulaşmayı ümit ediyoruz" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla Afyonkarahisar'dan 10 kişilik arama kurtarma timi de Antalya'ya gelmek üzere yola çıktı. Saat 06.30 sıralarında Antalya'ya ulaşması beklenen ekip, arama kurtarma çalışmalarına katılacak. 

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre ise turistlere 14 Ocak'tan bu yana ulaşılamıyor. 

YORUMLAR 3
  • kul 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir de şu Cizre olaylarına el koysa suçluların tesirsiz etkisiz hale gelmesini sağlasa...
    Cevapla
  • Gurbetçi 9 yıl önce Şikayet Et
    Dertleri neymiş de okadar fazla açılmışlar. Güya turist olarak 300 euro ile geldiler, 5000 euro zarar verdiler. Ne anladım ben bu işten? Ha birde ajan felan olmasınlar olmasınlar? Aman dikkat etsinler.
    Cevapla
  • akinci 9 yıl önce Şikayet Et
    Benim sahsi kanatim misafir evin her yerini illa gorcek diye bir sey yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti