İhaleyi kazanan tarafa meydan dayağı

Karabük’te diyaliz hastalarını taşıma ihalesini kaybeden taraf, ihaleyi kazanan tarafa sopalarla saldırdı. İşte 4 kişinin yaralandığı olay:

GİRİŞ 22.01.2015 17:05 GÜNCELLEME 22.01.2015 17:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, geçen hafta kentteki diyaliz hastalarının kamu hastanelerine taşınması için servis ihalesi gerçekleştirdi. İhaleyi kazanan firmanın sahibi E.E.K. ve 3 çalışanı, sözleşme ile ilgili işlemler için önceki gün Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne giderken bina önünde saldırıya uğradı. Geçen yıl taşıma işini yapan ve ihaleyi kaybeden firmanın 9 çalışanı, 4 kişiye sopa, tekme ve yumruklarla saldırdı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nde görevli güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle kaçan 9 kişi, daha sonra polis tarafından tespit edilerek gözaltına alınırken, firma sahibi E.E.K., çalışanlar M.N., İ.S. ve B.B, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kavga esnasında E.E.K'nın elinde bulunan ve içersinde 25 avro ile kıymetli evrakların ise gasp edildiğini iddia etti. Polis daha sonra yaptığı aramada çantayı kavganın olduğu yere yakın bir yerde bulurken, içinin ise boş olduğu kaydedildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan K.B., E.A., N.K., M.A., B.A., K.S., S.S., R.A, F.K., polisin geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    utanmaz arlanmazlar delikanlılıkmı şimdi 1 kişiye 5 kişi dalmak kanı bozuk bunların sürüm sürüm süründürücen bunları
    Cevapla
  • Mehmet Tanriverdi 9 yıl önce Şikayet Et
    cünkü yanlarina kar kalacagini biliyorlar,onun icin saldiriyorlar,memlekette Adalet yokki.
    Cevapla
  • müslim 9 yıl önce Şikayet Et
    kaybeden taraf bundan sonra hiçbir ihaleye katılmamalrı sağlanmalı, bu saldırıyı yapanlar yakın takip altına alınmalı.. ah islam olacaktı;sündüre sündüre milletin karşısına çıkarılıp,devletin gücü gösterilirdi..
    Cevapla
  • gasp 9 yıl önce Şikayet Et
    15 seneden aşğı yargılanmazlar..
    Cevapla
  • HACI 9 yıl önce Şikayet Et
    Ihaleyi kaybedenlerin yaptiklari isi sorusturun bakalim altindan ne cikacak.Ihaleyi kaybedince,kendilerini kaybetmisler.Acaba bu isin menfaati ne kadardir.Bi arastirin altindan neler cikacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar