Hemşireyi eter koklatıp kaçırdılar

Adana’nın Kozan ilçesinde bir hemşire, nöbet çıkışında evine giderken eter koklatılarak zorla otomobile bindirilip kaçırıldı.

GİRİŞ 01.02.2015 16:23 GÜNCELLEME 01.02.2015 16:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Güvenlik kamerası görüntülerinden zanlıların kimliğine ulaşan polis ekipleri genç kızı boş bir barakada elleri bağlı halde buldu

Edinilen bilgiye göre, bir özel hastanede hemşire olarak görev yapan Kevser A., evine gitmek üzere hastaneden ayrıldı. Karacaoğlan Mahallesi Zafer Sokak'ta iki otomobil hemşireyi takip etti. Sokakta duran otomobilden inen kişiler, Kevser A.’yı, eter koklatıp araca bindirerek olay yerinden uzaklaştılar.

Diğer otomobil ise çevrede gözcülük yaptı. Çevredeki vatandaşların polise haber vermeleri üzerine geniş çaplı araştırma başlatıldı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, araçların plakalarını tespit etti. Trafik polislerinin Aslanpaşa Mahallesi’ndeki mezarlık civarında durduğu 54 D 8064 plakalı otomobildeki şahıslar bir şey bilmediklerini iddia etti.

POLİS BOŞ BARAKADA ELLERİ BAĞLI HALDE BULDU

Bunun üzerine içinde 2 kişinin bulunduğu otomobil polis merkezi bahçesine çekildi. Otomobilde bulunan şahıslardan birinin ifadesi üzerine hemşire Kevser A'nın ilçeye bağlı Eskikabasakal Döşeme mevkisinde bir barakada olduğu öğrenildi. Polis, hemşire Kevser A'yı barakada elleri bağlı şekilde buldu. Kevser A.'nın ifadesini aldıktan sonra araştırmayı derinleştiren polis, kaçan diğer otomobildeki 4 kişiyi de Adana yolunda yakalayarak gözaltına aldı. Halil İbrahim S. (26) ile Doruk P. (22), Hakan Ç. (35), Mesut S. (32), Mustafa A. (44) ve Kazım K. (27) gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece “kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak” suçundan tutuklanarak cezaevine götürüldü.

BABASINA MOTOSİKLETİN LASTİKLERİNİ KESTİLER

Hemşire Kevser A.’nın her gün iş çıkışı babası tarafından motosikletle alındığı ancak olayın olduğu gece babasına ait motosikletin lastiklerinin kesildiği öğrenildi. Olayda kullanılan otomobillerin ise Adana’daki bir araç kiralama şirketinden kiralandığı belirlend

YORUMLAR 4
  • vvvvv 9 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir devlet anlayışı suç işleyen adamları yargiliyamazlar masum iinsanları yargılar
    Cevapla
  • Âhir zaman 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu 82 yasasını tanımıyorum bir önce değişmeli suçlular hakettiği cezayı çekmeli yoksa yasa ile cok suçlar işlenir
    Cevapla
  • Karaalioglu 9 yıl önce Şikayet Et
    Haberde bir yanlışlık olmasın. Serbest bırakılmışlardır. Kimseyi öldürmediler ki. Öldürseler de gerçi içeri atılmıyorlar. Bizim adalet sistemi gayet çökük vaziyette çünkü.
    Cevapla
  • cihat 9 yıl önce Şikayet Et
    Serbest kalır.gene yaparlar Yasasın demokrasi!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası