Diyarbakır'daki terör örgütüne yönelik operasyon

Diyarbakır'da PKK/KCK'ya yönelik operasyonda kaçmaya çalışınca vurularak yakalanan kişi Kayapınar Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Tekin çıktı.

Diyarbakır'daki terör örgütüne yönelik operasyon
Diyarbakır'daki terör örgütüne yönelik operasyon
GİRİŞ 05.02.2015 13:54 GÜNCELLEME 05.02.2015 13:54

Diyarbakır'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan ve sağlık raporu için hastaneye götürülürken kaçmaya çalışınca bacağından vurularak yakalanan kişinin Kayapınar Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Tekin olduğu bildirildi.

DBP'Lİ MECLİS ÜYESİ ÇIKTI

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, terör örgütü PKK adına eylem ve faaliyette bulunan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan ve sağlık raporu için götürüldüğü Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesinde kaçmaya çalışırken, bacağından vurularak yaralı halde yakalanan şüpheli Tekin'in Kayapınar Belediyesi'nin DBP'li meclis üyesi olduğu öğrenildi.

Şüphelinin ayrıca, Hazro'nun Çiftlibahçe mahallesinde 17 Ağustos 2014'te Uğurlayan ailesinin, 2 çocuklarının terör örgütüne katılmasından sorumlu tuttuğu Tekin ailesiyle aralarında çıkan ve 8 kişinin ölümü, 5 kişinin de yaralanmasına neden olan silahlı kavgayla ilgili Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada "Kasten adam öldürme" suçundan yakalama kararı bulunuyor.

Tekin'in Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesindeki tedavisi sürüyor.

GÖZALTI SAYISI 10'A YÜKSELDİ

Öte yandan terör örgütüne yönelik operasyon kapsamında 1 kişinin daha gözaltına alındığı belirtildi. Böylece gözaltına alınanların sayısı 10'a yükseldi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'