İstanbul’un göbeğinde korkutan dehşet

Beyoğlu’nda hamile olduğu belirtilen bir kadın, kimliği belirsiz bir kişi tarafından sokak ortasında karnından bıçaklandı.

GİRİŞ 05.02.2015 17:30 GÜNCELLEME 05.02.2015 17:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beyoğlu’nda hamile olduğu belirtilen bir kadın, kimliği belirsiz bir kişi tarafından sokak ortasında karnından bıçaklandı. Genç kadını, sigara vermediği için bıçakladığı öne sürülen saldırgan kayıplara karıştı.

"SİGARAM YOK" DEDİ BIÇAKLANDI

Olay, saat 16.00 sıralarında Sururi Mehmet Efendi Mahallesi, Tennure Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, sokakta yürüyen Zeynep Y.’nin (22) yanına gelerek sigara isteyen kimliği belirsiz bir kişi, “Sigaram yok” cevabını aldığı 1.5 aylık hamile olduğu belirtilen kadını karnından bıçakladı. Saldırgan olay yerinden koşarak kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hamile olduğu belirtilen genç kadına müdahalede bulundu. Genç kadın daha sonra Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR 4
  • Mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Nedense Testere filmi geldi aklıma...
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    İnş. tez vakitte kafir olarak ölür. Böyle düşük seviyeli insanların yaşayıp toplum düzenini bozmasına uyuz oluyorum. Ama adaletin olmadığı bir ülkede yaşıyoruz. Yakalansa ne olacakki? Ağırlaştırılmış müebbet mi yiyecek? En fazla birkaç ay hapiste yatıp çıkar. Belki savcı direk salar. Ne de olsa cezaevleri çok kalabalık (!)
    Cevapla
  • Abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    böyle insanlariasmadinmi sayilari artacak, SIKIYSA suudi arabistanda biri böyle yapsin
    Cevapla
  • gercekler farklidir 9 yıl önce Şikayet Et
    O enigi bulup ayni bicakla eli kesilmeli. ALLAH korkusu, caydirici ceza, toplum tepkisi hepsi hikaye oldu. Memleket vahsi batiya dondu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?