Arkadaşını öldürüp, çevreye rastgele ateş etti

Bingöl'de psikolojik sorunları olduğu belirtilen 30 yaşındaki Mehmet Ali Seçkin, arkadaşı Yakup Polat'ı av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Arkadaşını öldürüp, çevreye rastgele ateş etti
Arkadaşını öldürüp, çevreye rastgele ateş etti
GİRİŞ 13.02.2015 21:24 GÜNCELLEME 13.02.2015 21:24

 BİNGÖL'de psikolojik sorunları olduğu belirtilen 30 yaşındaki Mehmet Ali Seçkin, yaşıtı ve arkadaşı Yakup Polat'ı av tüfeğiyle öldürdükten sonra çıktığı inşaat halindeki binanın çatısından çevreye rastgele ateş etti. Polis, eli silahlı eylemciyi ikna etmeye çalışıyor. 

Olay, akşam saatlerinde Bingöl Çapakçur Deresi mevkiinde meydana geldi. Küçük Sanayi Sitesi'nde mobilyacılık yapan ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen Mehmet Ali Seçkin, arkadaşı, Bingöl Üniversitesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Yakup Polat ile birlikte kendi kullandığı araçla Çapakçur Deresi mevkiine geldi. Seçkin, burada henüz bilinmeyen nedenle arkadaşı ve yaşıtı Yakup Polat'ı pompalı tüfekle vurup öldürdü. Ceseti dere yatağına bırakan Mehmet Ali Seçkin, daha sonra çevre bulunan inşaatın çatısına çıkarak çevreye rastgele ateş etmeye başladı. 

Görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine aralarında keskin nişancılarında bulunduğu çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İnşaat bölgesine girişi yasaklayan polis, Seçkin'i tüfeğini bırakıp inmesi için ikna etmeye çalışıyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü