Balkondaki ölüm oyununda korkunç son

İzmir'in Bornova İlçesi'nde öğretmen çiftin 11 yaşındaki kızı Elmas Cevahir Ergat, balkonda oyun oynarken korkunç şekilde hayatını kaybetti.

Balkondaki ölüm oyununda korkunç son
Balkondaki ölüm oyununda korkunç son
GİRİŞ 15.02.2015 18:31 GÜNCELLEME 15.02.2015 18:31

Şehit Onbaşı Ali Güner Yeşilbağ İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi Elmas Cevahir Ergat, iddiaya göre, dün (cumartesi) öğle saatlerinde, Atatürk Mahallesi Barbaros Caddesi numara 109'daki evlerinin balkonunda oynadığı sırada, sandalyenin üzerine çıkıp tellerde asılı olan tülbenti boynuna geçirdi.

Biranda sandalyenin ayağının altından kaymasıyla, küçük kız asılı kaldı. Bir süre asılı kalan küçük Elmas'ı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Durumu fark eden yakınları da Ergat'ı asılı kaldığı yerden indirdi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Ergat'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerindeki incelemenin ardından Ergat'ın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

BAŞARILI BİR ÖĞRENCİYDİ

Okulunda sevilen ve başarılı bir öğrenci olan Elmas Cevahir Ergat'ın ölüm haberini alan yakınlarıyla arkadaşları büyük şok yaşadı.

Anne ve babası öğretmen olan Ergat'ın, herhangi bir sorununun bulunmadığı, maddi durumlarının da iyi olduğu belirtildi. Yakınları, Ergat'ın güler yüzlü bir çocuk olduğunu, hiçbir probleminin bulunmadığını ve oyun oynarken merak edip tülbenti boynuna geçirmiş olabileceğini söyledi.

Talihsiz Elmas'ın, otopsinin tamamlanmasının ardından Bornova'da düzenlenecek cenaze töreni sonrası aynı ilçede toprağa verileceği bildirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"