Tekstil işçisi kadın saldırganı bıçakladı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde fabrika işçisi kadın, vardiya çıkışı kendisine saldıran bir kişiyi bıçakla yaraladı.

Tekstil işçisi kadın saldırganı bıçakladı
Tekstil işçisi kadın saldırganı bıçakladı
GİRİŞ 17.02.2015 15:06 GÜNCELLEME 17.02.2015 15:50
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Saldırgan polis tarafından gözaltına alındı.

Türkiye'yi yasa boğan Özgecan Aslan cinayetine tepkiler yurt genelinde dalga dalga sürerken, kadına yönelik bir saldırı haberi de Bursa'dan geldi.

Bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan ve evli olan 27 yaşındaki F.Y., Özgecan Aslan’ın Mersin’de katledilmesinden sonra korkudan çantasında bıçak taşımaya başladı.

Pazar gecesi vardiyadan çıkan genç kadın servisten inerek evine gitmek için yürümeye başladı.

Bu sırada bir kişinin kendisini takip ettiğini anlayan F.Y. çantasından çıkarttığı bıçağı cebine koydu. Karanlık bir noktaya geldiğinde arkasında yürüyen kişi, iddiaya göre genç kadına saldırdı.

Hızla dönen F.Y., bıçakla kendisine saldıran kişiyi yaraladı. Yüzünden yaralanan saldırgan olay yerinden kaçtı.

F.Y.’nin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şüpheliyi aramaya başladı. Bu sırada, özel bir sağlık merkezine yüzünden ve omzundan yaralı bir kişinin geldiği yönünde polise ihbar geldi. Hastaneye giden Nilüfer Asayiş Bürosu ekipleri bir otomotiv fabrikasında işçi olarak çalışan 24 yaşındaki İ.Ö.’yü gözaltına aldı.

Genç kadın tarafından teşhis edilen şüpheli adliyeye sevk edildi. Aynı bölgede başka taciz olaylarına da karıştığı iddia edilen İ.Ö. ile ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

YORUMLAR 6
  • ibrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne oluyor erkeklere.
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    Nereye gidiyoruz, toplum birbirini sevmez oldu, ortak değerler ortadan kaltı, allaki değerler battı, sonuç bu hayırlısı olur dileğimiz odur.
    Cevapla
  • ııııı 9 yıl önce Şikayet Et
    ah Osman bey Kanuni YAVUZ sultan Fatih Sultan Mehmet gelsenizde görseniz bunların hallerini mirasınızı devralanların hallerini
    Cevapla
  • Er Tuğrul 9 yıl önce Şikayet Et
    Televizyonda yer alan dizi, sinema vs programların ahlaki değerlere uygun olması gerekir. Müslüman bir ülkeye, Müslüman bir topluma, Müslüman bir aileye uygun programlar, diziler yapılmalı, toplumun en çok vakit harcadığı bu ortamlarda bilerek ya da bilinçaltı bir propoganda yapılmak suretiyle ahlaki değerler insanlara aşılanmalı. Şiddete, ahlaksızlığa değil! edebe, adaba ve ahlaka özendirmeli. Allah korkusu insanlara insan diliyle anlatılabilmeli. Okula giden her çocuk müfredatında edep, haya ve ahlak konularının öğretildiği bir terbiye dersi olmalı. İstisna durumda olanları katiyen tenzih etmekle beraber bu istisnanın dışında küçümsenmeyecek bir potansiyel bulunduğunu belirtmek isterim.
    Cevapla
  • Musa 9 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun kadına.HAydı kadınlar silahlanmaya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...