Kulaklıkla dinlediği müzik sonu oldu

Adana’da elektrikli bisikletiyle işe giderken kulaklıkla müzik dinleyen sürücüye hemzemin geçitte tren çarptı.

Kulaklıkla dinlediği müzik sonu oldu
Kulaklıkla dinlediği müzik sonu oldu
GİRİŞ 24.02.2015 11:23 GÜNCELLEME 24.02.2015 11:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Tahsilli Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 19 yaşındaki Abdurrahman Yeşildeniz sabah saat 07:30 sıralarında evden çıkarak elektrikli bisikletiyle işine doğru gitmeye başladı.

Bu arada Yeşildeniz, cep telefonuna kulaklık takarak müzik dinlerken Ege Bağatur hemzemin geçidine geldi. Otomatik bariyerin kapalı olduğu sırada hemzemin geçidi kullanmak isteyen Yeşildeniz’i vatandaşlar "Tren geçiyor, karşıya geçme" diye bağırarak uyardı ancak kulaklıkla müzik dinlediği için kimse sesini duyuramadı.

Bu arada Mersin istikametinden gelen tren, Yeşildeniz’in kullandığı elektrikli bisiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Yeşildeniz, tren yolunun kenarına düştü. Elektrikli bisikleti de parçalandı. Olayı gören vatandaşlar hemen ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Yeşildeniz’i Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yeşildeniz tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Kaza yerinde ise Yeşildeniz’den geriye bisikleti, müzik dinlediği kulaklığı kaldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Yaşar PELVAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben de üniversitedeyken derslere giderken dinliyorum ama kaza atlatınca bıraktım üzüldüm kardeşime Allah'tan şifa diliyorum...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı