Soyduğu camide keşif için namaz kılmış

Diyarbakır'da bir camiyi soyan hırsızın aynı camide bir gün önce keşif namazı kıldığı ortaya çıktı.

Soyduğu camide keşif için namaz kılmış
Soyduğu camide keşif için namaz kılmış
GİRİŞ 26.02.2015 15:36 GÜNCELLEME 26.02.2015 15:36

Diyarbakır'da İl Özel İdare bahçesindeki camiden televizyon ve bilgisayar çaldığı gerekçesiyle yakalanan M.Ö., tutuklandı. M.Ö., polisteki ifadekisinde hırsızlıktan bir gün önce camide keşif yapmak için namaz kıldığını söyledi.

Merkez Yenişehir İlçesi'ndeki İl Özel İdare bahçesindeki camiye giren hırsız, bir LCD televizyon ile bir bilgisayar çaldı. Hırsızlığın ardından Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kontrol noktaları oluşturarak uygulama yaptı. Önceki gün saat 03.30 sıralarında polis, şüphelendiği bir aracı durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan araç, Bağlar İlçesi'nde ele geçirilirken sürücüsü de gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada 1 LCD televizyon ile bilgisayar ele geçirildi. Yapılan araştırmada televizyon ve bilgisayarın camiden çalındığı belirlendi.

Şüpheli M.Ö., televizyon ve bilgisayarı camiden çaldığını itiraf ederek, "İl Özel İdare bahçesinde bulunan camiyi gördüm. Olay günü gündüz camiye giderek orada namaz kıldım. Çıktıktan sonra gidip bir araba kiraladım gece de camiye girerek LCD TV'yi duvardan söktüm. Kuran kursu içerisindeki bilgisayarları da alarak oradan ayrıldım. Daha sonra polis ekiplerinin uygulamasıyla karşılaştım ve yakalandım" dedi. Daha önce de hırsızlıktan sabıkalı olduğu belirlenen M.Ö., tutuklanarak cezaevine konuldu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK'yı süpürecek imza - 23 Nisan günün gazete manşetleri
Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele zirvesi