Bar sahibi silahlı çatışmada öldürüldü

İzmit kent merkezindeki 'Macho Bar'ın sahibi Muharrem Arpacı barda çıkan silahlı çatışmada öldürüldü.

Bar sahibi silahlı çatışmada öldürüldü
Bar sahibi silahlı çatışmada öldürüldü
GİRİŞ 01.03.2015 11:15 GÜNCELLEME 01.03.2015 11:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Halkevi Mevkii'nde bulunan 'The Macho Bar'ın sahibi Muharrem Arpacı ve Murat Kibar barın ofis bölümünde bir araya geldi. Bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada 1 el silah sesi duyuldu. İki taraf da yanlarında bulunan adamları tarafından sakinleştirildi. Buradaki olayın ardından Murat Kibar ve Muharrem Arpacı ile yanında bulunan adamları dışarı çıktı. 

Barın önünde tartışma yeniden alevlendi ve iki taraf arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 21 el ateş edilirken, bu mermilerden 2'si Muharrem Arpacı'ya isabet etti. Arpacı kanlar içerisinde yerde kaldı. Karşı tarafta bulunanlar kaçtı. Ağır yaralanan Muharrem Arpacı ticari taksiyle hemen Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan tüm müdahelelere rağmen Arpacı kurtarılamadı. Arpacı'nın kalbine isabet eden iki kurşunla hayatını kaybettiği öğrenilirken, olayın polis ekipleri bar çevresinde kapsamlı araştırma başlattı. 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cinayet olayına karışan Murat Kibar ve adamlarının yakalanması için soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    nasıl yaşarsan öyle ölürsün.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!