Sahte 'hacı' son işinde yakayı ele verdi

Karaman'da misafir olduğu evlerde 'anne ve babanızın hacı arkadaşıyım' diye dolandırıcılık yapan 65 yaşındaki kişi şikayet üzerine yakalandı

Sahte 'hacı' son işinde yakayı ele verdi
Sahte 'hacı' son işinde yakayı ele verdi
GİRİŞ 02.03.2015 16:52 GÜNCELLEME 02.03.2015 16:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bu yöntemle 5 bin 500 lira topladığı belirlenen İbrahim Y. sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

Konya'nın Karapınar İlçesi'nde Karaman'a gelen İbrahim Y. belirli bir süre keşif ve araştırma yaptıktan sonra belirlediği evlere gidip misafir oldu. Anne babası ölmüş ya da uzakta olan aileleri seçen İbrahim Y. ev sahiplerinden "Anne ve babanızın hacı arkadaşıyım. Karaman'a geldim ve yolda kaldım" diyerek para toplamaya başladı.

ANNE-BABASI HACCA GİTMEMİŞ EV SAHİBİ, DOLANDIRICIYI YAKALATTI

Anne ve babası hacıya gitmemesine rağmen hacı arkadaşı olduğu söyleyip para isteyen İbrahim Y.'nin durumundan şüphelenen bir ev sahibi polise ihbarda bulundu. 
Eşgal doğrultusunda çalışma yapan polis, İbrahim Y.'yi misafir olduğu son evde gözaltına aldı.

Her girdiği evde tanınmamak için farklı kıyafet giydiği belirlenen İbrahim Y.'nin, ev sahiplerinden toplam 5 bin 500 lira dolandırdığı saptandı. Polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen İbrahim Y. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • cccccc 9 yıl önce Şikayet Et
    Haçı.. Fış fış.....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü