Akıl almaz ölümü güvenlik kamerası çözdü

Aydın’daki bir doğalgaz şantiyesinde sabah, gece bekçisi 35 yaşındaki Yavuz Boz’un bir kamyon ile kamyonet arasına sıkışmış cesedi bulundu.

GİRİŞ 27.03.2015 14:18 GÜNCELLEME 27.03.2015 14:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Güvenlik kamerasını görüntüsünü inceleyen polis, eğimli zeminde park halindeyken aniden geri hareket eden kamyonu durdurmak isteyen Boz’un, iki araç arasında sıkıştığını belirledi.

Bugün saat 07.00 sıralarında Zeybek Mahallesi 1965 Sokak 3 numaradaki bir doğalgaz firmasına ait şantiyeye gelen çalışanlar, iki yıldır gece bekçiliği yapan Yavuz Boz’un, 09 HR 359 plakalı kamyon ile 09 U 2089 plakalı kamyonetin arasında sıkışmış cesedini buldu. İhbar üzerine çalışma başlatan polis, olay yerinde inceleme yaptı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, dehşeti fark etti. Görüntülerde, eğimli zeminde park halindeyken aniden geri hareket eden kamyonu durdurmak isteyen Boz’un, iki araç arasında sıkıştığının görüldüğü belirtildi. Yapılan olay yeri incelemesinin ardından Boz’un cesedi otopsi için Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Kamyonet viteste bırakılmış. Ancak viteste kalan araç bu şekilde duraklayarak ilerler.Abimiz keşke girmeseydi o araya.Allah tahsilatını affetsin.
    Cevapla
  • NE ALAKA 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var kamyonla komyon sabit duruyor kamyonet direksiyonda biri var gibi dur kalk yaparak hareket ediyor gibi görünüyor
    Cevapla
  • senol 9 yıl önce Şikayet Et
    harbi akıl almaz ölüm 2 aracın arasına girmek nasıl bir mantıktır akıldır ?
    Cevapla
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    Cana gelmesinde mala gelsin deriz ya hep. Ama emanet mala zarar gelmesin de bana ne olursa olsun diye atılmış adam aracın önüne. Bir de bunun sabah hesabını vermesi var. Emin olun aksi bir yöneticisi vardır ve korkusundan atılmıştır laf işitmeyeyim diye.
    Cevapla
  • Ne durdurması 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere kamyonet hareket ediyor, kamyon değil, artı kamyoneti biri kullanıyor gibi, zıplata zıplata yavaş yavaş öne gidiyor da, bu adam neden giden arabanın önüne gitti, onu anlamadım. Ecel gelmiş demek ki..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor