Polis böyle bağırdı: Devlete neden saldırıyorsun?

Aydın'da "görünmez kaza" denilecek olayda şoföre ve polise saldıran şahıs gözaltına alındı.

GİRİŞ 02.04.2015 12:42 GÜNCELLEME 02.04.2015 12:43

Aydın’da seyir halindeki kamyonetin kapağının açılması sonucu meydana gelen kazada yolda yürümekte olan bir kişi yaralandı. Görünmez kazada yaralanan bayanın oğlu kamyonet sürücüsüne ve polise saldırınca gözaltına alındı.

Kaza Hasanefendi Mahallesi Gençlik Caddesi ile Kızılay Caddesi’nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre M.D. yönetimindeki 09 EP 803 plakalı kamyonetin kasasının arka ilavesi Gençlik Caddesi’nden Kızlay 6 Caddesi’ne döndüğü sırada açılarak yolda yürümekte olan ve ismi açıklanmayan bayana çarptı.

Bir anda yere yığılan kadın hemen hastaneye kaldırılırken olaydan sonra kazanın yaşandığı yere gelen ve kadının oğlu olduğu belirtilen şahıs kamyonet sürücüsüne saldırmak istedi. Polislerin saldırıyı engellemesine sinirlenen şahıs bu defa polislere karşı zorluk çıkarınca bölgeye çağrılan takviye ekiplerin de yardımı ile gözaltına alındı.

Polisin, saldırgan gence, "Ben burada devlet adına görev yapıyorum. Sen neden devlete saldırıyorsun" demesi dikkatlerden kaçmadı.

Kazadan sonra yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, oğlu ile kamyonet sürücüsü gözaltına alındı.

Kazayı şaşırtıcı bulan görgü şahitleri, “Kamyonet Gençlik Cadeesi’nden Kızılay Caddesi’ne dönüş yaptığı sırada arka kapağı açıldı. Açılan kapak da normla yolundan kızları ile yürümekte olan kadının başına isabet etti. Kızları ağabeylerine haber verince kavga çıktı” diye konuştular. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!