78 yaşındaki kişinin camide hırsızlık anı

Samsun'da 78 yaşındaki Mehmet K.'nın şadırvanda abdest alan kişinin cebinden cüzdanını çalma anı caminin güvenlik kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 06.04.2015 18:03 GÜNCELLEME 06.04.2015 18:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Samsun'da 63 yaşındaki Mustafa Çolakoğlu, abdest almak için şadırvana astığı montunun cebindeki cüzdanının çalındığı suçlamasıyla polise şikayetçi oldu.

Polis, içinde 300 lira bulunan cüzdanı çaldığı gerekçesiyle 78 yaşındaki Mehmet K.'yı gözaltına aldı.

Olay 11 gün önce İlkadım İlçesi Ulugazi Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre Mustafa Çolakoğlu öğle namazını kılmak için camiye gidip üzerindeki montu çıkarıp şadırvana astıktan sonra abdest aldı. Namazını kıldıktan sonra içinde 300 lira bulunan cüzdanının çalındığını farkeden Çolakoğlu polise giderek şikayetçi oldu.

Şikayetin ardından soruşturma başlatan polis caminin güvenlik kamerası görüntülerinden şüpheli Mehmet K.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Hırsızlıktan 20 kaydı bulunan Mehmet K., polisteki işlemleri tamamlandıktan sonra bugün adliyeye sevk edildi. 

SERBEST BIRAKILDI

Samsun'da Mustafa Çolakoğlu'nun abdest almak için şadırvana astığı montunun cebindeki cüzdanının çalındığı suçlamasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen Mehmet K., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mehmet K.'nın ifadesinde, Çolakoğlu'nun zararını karşılayacağını ifade ettiği belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • gurbetci 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah sasirtmasin bu yasa dek hic bir sey ogrenememisse bu kisi bu yastan sonra hic ogrenemez.birde saliverilmis.adam bu isi meslek haline getirmis.tik iceri yatsin uc bes ay hem nefsine hem cevredeki diger hirsizlara ibret olur
    Cevapla
  • yorumcu 9 yıl önce Şikayet Et
    bırakın bırakın kötü birşey yapmadı sadece adamın cüzdanını çaldı,yazıklar olsun serbsest bırakana ve bu uydurma kanunlara!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...