Cani abla tutuklandı

Mersin'de 18 yaşındaki Ayşe Ersöz'ü üzerine döktüğü benzinle yakarak öldüren abla 27 yaşındaki Elif K., tedavisinin ardından tutuklandı.

Cani abla tutuklandı
Cani abla tutuklandı
GİRİŞ 08.04.2015 20:40 GÜNCELLEME 08.04.2015 20:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tarsus'un Sıraköy Mahallesi'nde oturan Ayşe Ersöz, bir taş ocağında işçi olarak çalışan 24 yaşındaki Mehmet Özkan ile evlenmek için kaçtı. Sevgililer daha sonra Tarsus Belediyesi Nikah Dairesi'ne başvurup 10 Mart'a nikah günü almıştı. 8 Mart'ta aynı mahallede oturan genç kızın ablası 2 çocuk annesi Elif K., kardeşini ailesiyle barıştırma bahanesiyle evine çağırdı. 

YATAK ODASINDA YAKTI

Eve gelen kız kardeşi Ayşe'yi bir süre sonra 'Gel, seni askerdeki kardeşimiz Zafer ile telefonda görüştüreyim' diyerek yatak odasına götüren Elif K., iddiaya göre daha önce odaya sakladığı 2,5 litrelik bidondaki benzini kız kardeşinin üzerine döktükten sonra çakmağı çaktı. Bir anda alevler içinde kalan genç kızın çığlıkları üzerine odaya giren yakınlarının müdahalesiyle alevler söndürüldü. Ağır yaralanan Ersöz ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Yüzünün yüzde 70'lik bölümü yanan Ersöz, daha sonra ambulans uçakla İzmir'e sevk edildi. Genç kız, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Ayşe Ersöz, 16 Mart'ta duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı.

'CANAVARCA HİSLE ÖLDÜRDÜ'

Kız kardeşiyle birlikte kendisi de yanan ve Adana Seyhan Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alınan abla Elif K., taburcu edildi. Hastaneden Tarsus Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından alınan Elif K., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 'Canavarca hislerle yakınını öldürme' suçundan tutuklanarak Adana Karataş Kadın Cezaevi'ne gönderildi. 

YORUMLAR 2
  • hüssük 8 yıl önce Şikayet Et
    Memleket nereye gidiyor
    Cevapla
  • GÜL 8 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl bir abla utanmaz...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!