Sakarya'da 10 kişilik grup terör estirdi

Sakarya'da bir köy kahvesine gelen 10 kişilik grup buradaki çardakta oturanlara iki genci sorduktan sonra kalabalığa ateş açtı.

GİRİŞ 13.04.2015 01:28 GÜNCELLEME 13.04.2015 02:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olayda  Kemal Can adlı bir kişi hayatını kaybetti, Murat İskender Can ile Mustafa Keskin ağır yaralandı. Saldırganlar ise olaydan sonra kaçtı.

TABANCA VE TÜFEKLE ATEŞ AÇTILAR

Olay bu akşam saat 21.30 sıralarında Karapürçek İlçesi'nde meydana geldi. Ekinli mahallesi merkezinde bulunan kahvehaneye ait çardak önüne iki otomobille gelen ve kimlikleri belirlenemeyen 10 kişilik grup, burada sohbet eden kahvehane sahibi Mustafa Keskin ile akrabaları olan Murat İskender Can ve Kemal Can’a bazı kişilerin isimlerini sordu. Kahvehane sahibi  ile yanındakilerin, "Niye arıyorsunuz bu kişileri diye" sorusu üzerine iki grup arasında tartışma çıktı. Otomobillerle gelen grup tartışma sırasında hakaretler yağdırdıkları üç kişiye tabanca ve tüfeklerle ateş açtı. 

1 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ AĞIR YARALANDI

Olayda kahvehane sahibi Mustafa Keskin ile Kemal Can ve Murat İskender Can, vucutlarına isabet eden kurşunlarla yere yığılırken, saldırganlar ise otomobillerle olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırılan yaralılardan 35 yaşındaki Kemal Can kurtarılamadı, diğer iki yaralının ise sağlık durumlarının ağır olduğu ve tedavilerinin sürdüğü belirlendi.

Jandarma ekipleri olaydan sonra kaçan saldırganların kimliklerini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı. Bu sırada araştırmada bir gün önce bölgede bulunan bir benzin istasyonunda iki genç ile benzin istasyonu çalışanları arasında kavga yaşandığını olayın bu kavga ile ilgili olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. 

YORUMLAR 2
  • rıza 9 yıl önce Şikayet Et
    sakarya eskiden kabadayıydı ama adam gibiydi şimdi sakarya yobaz ve mafya kaynıyor yazık sana sakaryam yazık
    Cevapla
  • hacı 9 yıl önce Şikayet Et
    Memleket Texas a döndü
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!