O vahşetin şüphelileri bakın nasıl saklanmış!

Üç ay önce tarlada bilekleri kesilmiş ve ağzı bantlanmış halde bulunan Nuran Dutlu'yu öldürdüklerinden şüphelenilen 2 kişi yakalandı.

O vahşetin şüphelileri bakın nasıl saklanmış!
O vahşetin şüphelileri bakın nasıl saklanmış!
GİRİŞ 13.04.2015 21:06 GÜNCELLEME 13.04.2015 21:11

İZMİT- Kandıra karayolunun Çayırköy mevkiinde 22 Ocak'ta dövülerek öldürüldükten sonra kimliğinin belirlenmemesi için elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde bulunan Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili olarak haklarında yakalama kararı çıkartılan Muhammet Yıldız ile kız arkadaşı Sertaç Özer, jandarma ekiplerince Kayseri'de yakalandı. Sertaç Özer'in tanınmamak için saçını sarı renge boyattığı, Muhammet Yıldız'ın da bıyık bıraktığı belirlendi.

İzmit- Kandıra karayolunun Çayırköy yakınlarında, yola yakın boş alanda 22 Ocak günü bir bölümü naylona sarılı olarak bulunan Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada cinayet şüphelisi olarak Bursa'da Vedat Altıok İzmir'de de Arif Çamur adlı kişiyi yakalanmış ve sevk edildiği mahkemece iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Araştırmasını derinleştiren jandarma ekipleri haklarında arama kararı çıkartılan Muhammet Yıldız ve kız arkadaşı Sertaç Özer'in Kayseri'de oldukları bilgisine ulaştı. Kayseri'de araştırmalarını derinleştiren ekipler bir emlakçıdan kiraladıkları evde iki şüpheliyi düzenledikleri sahte kimliklerle kıskıvrak yakaladı.

Şüpheliler Muhammet Yıldız'ın yakalanmamak için bıyık bıraktığı kız arkadaşı Sertaç Özer'in de saçlarını sarı renge boyattığı öğrenildi. 

İl Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alınan şüphelilerin işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın Kocaeli'ye getirileceği öğrenildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor